DOLAR 32,3560 -0.02%
EURO 34,7929 -0.01%
ALTIN 2.392,76-0,15
BIST 10.252,210,43%
BITCOIN 19210492,82%
Düzce
18°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

ŞANTAJCI FATİH TOPAL’DAN ÇİFTE VURGUN… KURAN KURSU VE BELEDİYEYİ AYNI ANDA HORTUMLAMIŞ
2755 okunma

ŞANTAJCI FATİH TOPAL’DAN ÇİFTE VURGUN… KURAN KURSU VE BELEDİYEYİ AYNI ANDA HORTUMLAMIŞ

ABONE OL
20/04/2024 12:49
ŞANTAJCI FATİH TOPAL’DAN ÇİFTE VURGUN… KURAN KURSU VE BELEDİYEYİ AYNI ANDA HORTUMLAMIŞ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haberin videosunu izlemek için aşağıdaki linki tıklayınız: 

https://www.facebook.com/safakeng

…………………………………………………

Akçakoca’da Okan Yanmaz’ın belediye başkanlığı döneminde belediyeden elde ettiği astronomik kazançlarla zenginleşen sosyal medya trolü Fatih Topal’ın yeni bir belediye vurgunu daha ortaya çıktı.

Sosyal medya yayıncısı Şafak Engin, son yaptığı video paylaşımında, Fatih Topal’ın 7 bin liralık bir iş bedeli için belediyeye 45 bin liralık fatura kestiğini ortaya çıkardı.

Topal’ın geçmiş dönemde belediyenin imtiyazlı trolü olması nedeniyle edinmiş olduğu servet yeni belediye yönetimi tarafından da mercek altına alındı.

Şafak Engin araştırmalar sonucu elde ettiği bilgileri an be an kamuoyuyla paylaşırken, Okan Yanmaz döneminde Yeni Mahalle’de bir kuran kursuna belediye tarafından hibe edilen laminat parkelerin işçilik işi ise yine belediye tarafından kayırılmasıyla bilinen Fatih Topal’a verilmiş.

Akçakoca’da Topal’dan başka inşaatçı yokmuş gibi Belediye yönetiminin her işini verdiği Fatih Topal ise işçilik bedeli 7 bin lira dolayında olan işin bitiminde belediyeye 45 bin lira artı KDV tutarında fatura kesmiş.

35-40 metre kare dolayında işin o dönemki bedeli oln 7 bin liraya karşın, malzemesi belediyenin olan laminat döşeme işini astronomik fiyatlarla yapan Fatih Topal’ın bu haksız para talebi ise belediyenin sorumlu müdüründen veto yemiş. Müdür Yasin Efe’nin diğer faturalarda olduğu gibi altına imza atmadığı bu fatura bu kez tahsil edilemeden seçim dönemine takılmış.

İltimas ve kayırmacılıkla belediyeden iş koparmasıyla bilinen Fatih Topal’ın bu faturası ise şu günlerde Fikret Albayrak’ın belediye yönetimi tarafından inceleniyor. Haksız kazanç elde etmelere karşı fatura ödemesi yapmayacak olan Başkan Albayrak ve yönetici arkadaşları, bu ve buna benzer onlarca hakszı kazancı mercek altına almış durumda.

Rüşvet, tehdit, şantaj, kayırmacılık ve iltimas konularında,  adı her türlü hukuksuzlukla anılan trol Fatih Topal’ın dosyalarının yargıya taşınması beklenirken, haksız kazanca konu olan fahiş kazançlarının yargı kararları eliyle kendisinden tahsil edilmesi ise an meselesi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.