DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BIST 10.276,880,67%
BITCOIN 20610961,27%
Düzce
13°

HAFİF YAĞMUR

04:16

İMSAK'A KALAN SÜRE

FATİH TOPAL’IN OĞLU DA AYLAR ÖNCE ABİTAŞ BÜNYESİNDE İŞE ALINMIŞ… YE KÜRKÜM YE!
3276 okunma

FATİH TOPAL’IN OĞLU DA AYLAR ÖNCE ABİTAŞ BÜNYESİNDE İŞE ALINMIŞ… YE KÜRKÜM YE!

ABONE OL
25/04/2024 12:40
FATİH TOPAL’IN OĞLU DA AYLAR ÖNCE ABİTAŞ BÜNYESİNDE İŞE ALINMIŞ… YE KÜRKÜM YE!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca belediyesi ile sözde gazeteci Fatih Topal arasındaki parasal işbirliği, seçimler sonrasında yapılan incelemelerle tek tek gün yüzüne çıkıyor. Seçim öncesinde kamuoyundan gizlenmeye çalışıldığı için gündeme gelmeyen bir adam kayırmacılık örneği daha bu günlerde süpürüldüğü halının altından gün yüzüne çıkartıldı. Belediyeden çok farklı kanallarla büyük bir servet edindiği ileri sürülen Fatih Topal’ın oğlunun da Ocak ayında ABİTAŞ bünyesinde işe alındığı ortaya çıktı.

Fatih Topal’ın belediyeden edindiği haksız kazançlar, yetkili resmi kurumlar nezdinde şikayet, ihbar ve araştırma dosyalarına konu olurken, belediye bünyesinde yapılan hesap incelemeleri, suç unsuru teşkil eden hesap hareketliliğinin mahkeme salonlarına taşınacağını gösteriyor.

Adı yandaş habercilik tarzı ve sahte hesaplar oluşturarak rakip siyasi parti ve adaylarının itibarlarına saldırı operasyonları düzenlemesiyle anılan, tehdit ve şantajlar nedeniyle kendisine çeşitli davalar açılmış olan Fatih Topal’ın, belediyeden edindiği haksız kazançların hesabını vermek yerine, iddiaların üzerini örtmek için yaptığı saldırgan üslüplu açıklamalarla kamuoyunun dikkatini başka noktalara çekme çabası içinde olduğu görülüyor.

Gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır özdeyişinden hareketle, Fatih Topal’ın belediyeden edindiği haksız ve abartılı kazançların yanı sıra, inşaat işinde kendisiyle birlikte çalışan oğlu Fırat Topal’ı da ABİTAŞ aracılığıyla belediyede işe yerleştirdiği ortaya çıktı.

Yapılan incelemelerde Fırat Topal’ın ocak ayında işe sokularak kış soğuğunda çoğunlukla kapalı tutulan Ceneviz Kale/Plaj tesislerinde çalışan olarak gösterildiği de ortaya çıktı.

Fırat Topal’ın bir kaç ay önce işe alınmasına rağmen işe gidip gitmediği, mesai çizelgelerinde adının yer alıp almadığı, şayet işe gidiyor ise ne tür işler yaptığıyla ilgili incelemeler son erdiğinde, gerçekten bir çalışan mı olduğu ya da çoğunlukla işe gitmeyenler ya da az gidenlerle ilgili kullanılan bir ifade olan ‘bankamatik memuru mu’ olduğu netleşecek.

İşe göre adam almak yerine imtiyazlı adama göre iş bulma yöntemiyle hareket eden ABİTAŞ yönetiminin ise asıl işi inşaat boya – sıvacılığı olan Fırat Topal’ı, seçimlerden kısa bir süre önce, hangi acil ihtiyaçlar üzerinden işe aldığı yapılacak olan açıklamalarla ortaya çıkacak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.