Melenağzı İlkokulunda çocuklarının birleştirilmiş sınıflarda eğitim görmesine itiraz eden bir gurup velinin, yetkililerle yaptıkları görüşmeler olumlu sonuçlandı.
Öğrenci velilerinin kamu yetkilileri ile yaptıkları görüşmeler neticesinde sorun büyük ölçüde çözülmüş oldu.
Konunun çözüme kavuşmuş olmasından duydukları memnuniyeti belirten veliler, yetkililere, üç sınıfın bir arada yapacağı eğitimin çocuklarına bir şey kazandırmayacağını, küçük olmaları nedeniyle Akçakoca’ya taşımalı sistemle götürülmelerinin çok zor olduğunu, velilerin çocukları daha sağlıklı eğitim alabilsinler diye başka bir yere taşınmasının güç olduğunu anlaştıklarını dile getirdiler.
Bir öğretmen görevlendirilmesi ile sorunlarına çözüm bulunacağını anlattıklarını ifade eden veliler, başta Kaymakam Öztürk olmak üzere, ilçe milli eğitim müdürlüğü yetkililerinin sorunları ile yakından ilgilendiklerini ve gerekenin yapılacağının sözünü verdiklerini belirterek bu haberlerle köylerine mutlu döndüklerini ifade ettiler.
1
OKUL SERVİSLERİNDE YENİ DÖNEM BAŞLADI!
59632 kez okundu
2
Akçakoca’nın Eğitimcilerinden İhtiyaçlı Ailelere Yardım
16035 kez okundu
3
AKÇAKOCA’DA “KADIN SESLERİ” KONSERİNE YOĞUN İLGİ
15881 kez okundu
4
O KADAR KADRO BEKLEYEN VARKEN AKÇAKOCA’DA AYNI KİŞİ 3 KURUMA YETKİLİ YAPILDI
15272 kez okundu
5
Dersten Aldırdığı Çocukları Karakol ve Hastane Koridorlarında Dolaştırdı
14633 kez okundu