DOLAR 32,4140 0.19%
EURO 35,0645 -0.15%
ALTIN 2.324,290,21
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22972922,26%
Düzce
22°

AZ BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Akçakoca’nın Eğitimcilerinden İhtiyaçlı Ailelere Yardım
10564 okunma

Akçakoca’nın Eğitimcilerinden İhtiyaçlı Ailelere Yardım

ABONE OL
18/05/2021 17:51
Akçakoca’nın Eğitimcilerinden İhtiyaçlı Ailelere Yardım
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Eğitim İş ilçe temsilciliği, üye öğretmenlerinin katkılarıyla ilçemizde bulunan ihtiyaçlı ailelere gıda kolileri, çocuklara ise ayakkabı dağıtımında bulundu.

Akçakoca Eğitim İş İlçe Temsilcilik Başkanı Barış Ömür, ”üyelerimiz üzerinden yapmış olduğumuz bağış kampanyası sonucunda, 150 paket gıda yardımını ve 30 çift ayakkabıyı korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle zor günler yaşayan vatandaşlara ve çocuklarına ulaştırdık” açıklamasında bulundu.

Tespit ettikleri ihtiyaçlılara dağıtmak üzere hazırladıkları yardımları, üyeleri aracılığıyla dağıttıklarını açıklayan Akçakoca Eğitim İş İlçe Temsilcilik Başkanı Barış Ömür, “üyelerimizin destekleriyle vatandaşlarımızın mağduriyetini biraz olsun azaltmak için hazırladığımız gıda kolilerini, kademeli normalleşmeye geçtiğimiz şu günlerde vatandaşlarımızın evlerinin kapısına kadar götürerek teslim ettik. Temin ettiğimiz ayakkabılar ile de ihtiyaçlı çocuklarımızı sevindirmek istedik. Dayanışma içerisinde inşallah bu sıkıntılı süreci hep birlikte aşacağız” dedi.

Geride bıraktığımız ramazan bayramı ile ilgili de bir açıklama yapan Akçakoca Eğitim İş İlçe Temsilcilik Başkanı Barış Ömür şu ifadeleri kullandı:

”Yaşadığımız salgın hastalık sebebiyle bu mübarek ayı bu yıl da mahzun ve buruk bir şekilde uğurladık. Bayrama da kısıtlama koşullarında girdik. Bu durum, elbette bizleri ümitsizliğe ve karamsarlığa düşürmeyecektir. Bizler inanıyoruz ki, her zorluğun ardında mutlaka kolaylıklar vardır. Pandemiden uzak, huzur dolu bir gelecekte birlikte yaşam temennisiyle vatandaşlarımıza sağlıklı günler diliyorum.”

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.