DOLAR 32,5749 0.03%
EURO 34,9338 0.08%
ALTIN 2.429,890,01
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 2162941-0,44%
Düzce
29°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

O KADAR KADRO BEKLEYEN VARKEN AKÇAKOCA’DA AYNI KİŞİ 3 KURUMA YETKİLİ YAPILDI
10053 okunma

O KADAR KADRO BEKLEYEN VARKEN AKÇAKOCA’DA AYNI KİŞİ 3 KURUMA YETKİLİ YAPILDI

ABONE OL
28/06/2022 15:15
O KADAR KADRO BEKLEYEN VARKEN AKÇAKOCA’DA AYNI KİŞİ 3 KURUMA YETKİLİ YAPILDI
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Mehmet Sevil Özel Eğitim Uygulama Okuluna Müdür yardımcısı olarak atanan Ahmet Fehmi Özveren, bu görevinin yanı sıra hem Atatürk ortaokuluna görevlendirme müdür vekili olarak atandı hem de aynı zamanda Akçakoca Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) okuluna kurucu müdür olarak atandı.

Genç yaşına ve mesleki tecrübelerine bakıldığında şaşılacak bir yükseliş grafiği çizen Ahmet Fehmi Özveren’in meslekteki bu yükselişi eğitim camiasının tepkisini çekmeye başladı.

Din kültürü öğretmeni olan Ahmet hocanın bu üç okuldaki görevlerine aynı anda takip etmesinin zor olduğu dile getirilse de Ahmet hocanın bu desteği kimden ya da nereden aldığı ise merak konusu oldu.

Din kültürü öğretmeni olan bir eğitimcinin bilim ve sanat merkezine kurucu müdür olarak atanmasının ne kadar doğru bir karar olduğu sorgulanırken, Ahmet hocanın 3 ayrı eğitim kurumunda yönetici yapılması meslekî etik açısından da sorgulanır oldu.

Soru şu… İlçede bu göreve atanacak PDR rehber öğretmen ve okul öncesi öğretmenleri varken aynı kişinin 3 farklı okulda görevlendirilmesi ne kadar doğru?

Kadrosu özel eğitim ve uygulama okulunda müdür yardımcısı olan Ahmet Fehmi hocanın yaklaşık 6 aydır ilçenin en köklü okulllarından biri olan Atatürk ortaokulunda müdür vekili olarak görevlendirilmesi karşısında, başta İlçe Milli Müdürü Ömer Ezer olmak üzere, yetkililerin kamuoyuna bir açıklama yapması bekleniyor.

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.