DOLAR 32,5099 0.18%
EURO 34,8418 0.31%
ALTIN 2.490,891,18
BIST 9.535,960,06%
BITCOIN 2011533-1,86%
Düzce
18°

HAFİF YAĞMUR

16:52

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Sınav Kurs’tan ilkokul öğrencilerine ‘Ödev Evi’ hizmeti
2972 okunma

Sınav Kurs’tan ilkokul öğrencilerine ‘Ödev Evi’ hizmeti

ABONE OL
09/09/2022 07:57
Sınav Kurs’tan ilkokul öğrencilerine ‘Ödev Evi’ hizmeti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’nin tek kurumsal eğitim markası olan Sınav Eğitim Kurumları, ilkokul öğrencilerine yönelik ödev evi projesini hayata geçiriyor.

Kurum sahibi Muhammet Çakan projeyle ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi.

“Okulların açılması ile birlikte ilkokul öğrencilerine yönelik haftanın 5 günü hizmet vereceğiz. Ödev evi projemiz sayesinde hem Ailelerin hem cocukların yüzü gülecek. Proje çocukların yanı sıra, aileler açısından da önemli bir uygulama olacak. Özellikle çalışan anne ve babalar için okul sonrasında çocuklarımiz servis yardımıyla kurumumuza gelecek. Bin metrekarelik nezih ve hijyenik bir ortamda öğrencilerimiz sınıf öğretmenlerimizin gözetiminde günlük okul ödevlerini yapacaklar.

Kalabalık ev nüfusu ya da fiziki yetersizlik nedeniyle çocuklarına sağlıklı çalışma ortamları sunamayan, okuma yazma bilmedikleri için derslerine yardımcı olamayan, işten yorgun geldikleri için çocuklarina ödev konusunda yardımcı olamayan ailelerimiz var. Hem ebeveynleri üzen ve sıkıntı yaşatan hem de çocukların eğitim hayatlarında başarısızlığa yol açan bu gibi sorunlara çözüm üretmek amacıyla ‘Ödev Evi’ projemizi faaliyete geçiriyoruz.

Bu merkezimizde çocuklarımız, deneyimli kadromuz ile ödevlerini yapmış olarak evlerine gidecek. Bir yandan da arkadaşları birlikte etkileşimde bulunma, birlikte ders çalışma, sosyalleşme imkanı bulacaklar. Bu sayede çalışan ebeveynler akşam eve geldiklerinde ödevleri bitmiş olan çocukları ile hoşça vakit geçirme fırsatı bulacaktır. Detaylı bilgi için bizlere 0544 512 24 07 telefonla ulaşabilirsiniz veya kapalı pazar yeri BİM market üstündeki kurumumuza gelerek bilgi alabilirsiniz”

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.