DOLAR 32,3793 0.18%
EURO 35,0612 -0.13%
ALTIN 2.324,180,22
BIST 9.094,670,16%
BITCOIN 2272281-0,67%
Düzce
23°

AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

SINAV KURS’UN ”DENEME KULÜBÜ” KAYITLARI BAŞLADI… SEÇKİN MARKALAR SINAV KURS’TA!
3560 okunma

SINAV KURS’UN ”DENEME KULÜBÜ” KAYITLARI BAŞLADI… SEÇKİN MARKALAR SINAV KURS’TA!

ABONE OL
02/09/2022 10:21
SINAV KURS’UN ”DENEME KULÜBÜ” KAYITLARI BAŞLADI… SEÇKİN MARKALAR SINAV KURS’TA!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Sınav Kurs Deneme Kulübü ile tek bir yayına bağlı kalmadan, Türkiye’deki en özgün ve kurumsal sınavların hepsinde kendinizi deneme şansı yakalayın.

Öğrencilerin yararına ve müfredata uygun olan bütün sınavlara erişme imkanı veren SINAV DENEME KULUBÜ aracılığıyla Akçakoca’nın seçkin devlet ve özel okul öğrencilerinin yanı sıra mezun grupları da üye olarak bu imkanlardan faydalanabilecektir.

Akçakoca Sınav Kurs olarak, öğrencilerin gerek okul sınavlarına gerekse ÖSYM’nin yapmış olduğu sınavlara hazır olabilmesi için ölçme değerlendirme faaliyetlerini büyük bir titizlikle yürütmekteyiz. Başarının gerçekleşmesi ve devamlılığı, öğrenilen bilgilerin sürekli olarak ölçülüp değerlendirilmesi ile sağlanmaktadır.

Akçakoca Sınav Eğitim Kurumlarının kurucusu ve Eğitim Uzmanı Muhammet ÇAKAN, “Uyguladığımız sınavlar Kazanım Ölçme Eksenli olup, eksik kazanımlar bu sınavlarla öğrenci bazında belirlenip tamamlanır. 9, 10, 11, 12. sınıf seviyelerinde, derslerimize ait ünite konu ve kazanımlar sistemimizde hazır olup, düzenli olarak güncellenmektedir. Sınav sonuçları branş bazında detaylı analizleri ile birlikte hızlı bir şekilde hem öğrenciye hem de velilerimize WhatsApp gruplarında paylaşılacaktır. Böylece öğrencilerimizin tüm gelişimi öğretmen ve veli tarafından 7/24 anında takip edilmektedir.

“25 ADET LGS DENEMESİ”

Deneme Kulübünde, yıl içinde LGS grubuna 25 adet farklı yayınlardan oluşan deneme paketimiz mevcut.

“25 ADET TYT, 25 ADET AYT”

Deneme kulübünde 11-12 ve mezun guruplarına yönelik 25 tane TYT, 25 tane de AYT olmak üzere toplam 50 adet deneme sınavı uygulanacaktır.

Uyguladığımız kurumsal yayınlardan bazıları:

Endemik – Üç Dört Beş – Bilgi Sarmalı – Toprak – Özdebir – Supara – Apotemi – Nitelik – Limit – Palme – Hız ve Renk – Paraf – Orijinal – Pascal – Karekök – – Rasyonel – Navigasyon – Eis – Sonuç / Derece – Paraf – Yanıt – Özde-bir – Bes yayınları- Çap yayınları.

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.