DOLAR 32,5897 0.34%
EURO 34,8724 0.38%
ALTIN 2.495,180,45
BIST 9.692,201,76%
BITCOIN 21137224,17%
Düzce
15°

HAFİF YAĞMUR

16:52

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HAYIRSEVER AKÇAKOCALI BURHAN ÖZDEMİR’DEN EĞİTİME BİR DESTEK DAHA
3811 okunma

HAYIRSEVER AKÇAKOCALI BURHAN ÖZDEMİR’DEN EĞİTİME BİR DESTEK DAHA

ABONE OL
16/03/2023 11:13
HAYIRSEVER AKÇAKOCALI BURHAN ÖZDEMİR’DEN EĞİTİME BİR DESTEK DAHA
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’nın eğitim dünyasına çok sayıda bağış yaparak katkı veren duyarlı iş insanı Burhan Özdemir, son olarak projesini yapma bağışında bulunduğu tarihi Akçakoca Lisesi’nin ismini de ilçeye yeniden kazandırdı. Barbaros Anadolu Lisesi’nin ismi, proje tamamlandığında yeniden Akçakoca Lisesi olacak.

Geçtiğimiz günlerde tarihi Yalı İlkokulu’nun yıkılan binasının yerine bağış olarak yaptırdığı Fen Lisesi inşaatının temel atma töreninde sorularımızı yanıtlayan hayırsever Akçakocalı Burhan Özdemir, Çuhallı çarşısında proje bağışı yaptığı okulun isminin yeniden Akçakoca Lisesi olması için bakan yardımcısı ile görüştüğünü ifade etti.

Bakan yardımcısı ile yapılan görüşmede, kendisinin de bağış projesinde bulunacağı okuldan mezun olduğunu, çok sayıda Akçakocalı’nın mezunu olduğu Akçakoca Lisesi isminin yeniden verilmesinin ilçe halkı tarafından da istendiğini aktardığını belirten Özdemir, bakan yardımcısının öneriye sıcak baktığını söyledi.

Projeyi çizen Akçakocalı mimar Nilüfer Başaran ile birlikte basın mensuplarına açıklama yapan genç ve başarılı iş insanı Burhan Özdemir, mimar Nilüfer hanımın da Akçakoca Lisesi mezunu olduğunu sözlerine ekledi.

Akçakoca’nın sağlık ve eğitim dünyasına yaptığı çok sayıda bağışın yanı sıra, mescid, şadırvan, cami ve cami halıları destekleri de yapan hayırsever Akçakocalı Burhan Özdemir’in çabalarıyla, hem ilçeye aynı anda iki okul kazandırılacak hem de tarihi Akçakoca Lisesi’nin ismi yeniden tabelaya asılacak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.