DOLAR 32,4890 -0.06%
EURO 34,8162 -0.53%
ALTIN 2.439,820,16
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2075343-1,24%
Düzce
16°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

GSM operatörü mağduru vatandaşlar belediyeye sesleniyor: Geçici mobil baz istasyonu kurulsun
5786 okunma

GSM operatörü mağduru vatandaşlar belediyeye sesleniyor: Geçici mobil baz istasyonu kurulsun

ABONE OL
01/10/2021 18:13
GSM operatörü mağduru vatandaşlar belediyeye sesleniyor: Geçici mobil baz istasyonu kurulsun
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’nın bir bölümünde GSM operatörlerinden hizmet alamayan vatandaşlar yeterince mağduriyet yaşarken, mağdur vatandaşlar WhatsApp ihbar hattımıza gönderdikleri çok sayıda mesajla, belediye yönetimine seslenerek mobil baz istasyonu kurmasını istediler.

Bilindiği üzere Ak Resort otelinin çatısında yer alan baz istasyonu otelin elektrik borcu nedeniyle elektriklerinin kesilmesine yol açınca, bölgeye hizmet veren baz istasyonu da işlevsiz kalmıştı.

Baz istasyonunun hizmet vermemesi yüzünden başta belediye hizmet binası ve Kaymakamlık lojmanı olmak üzere, ilçenin batı yakasında yer alan büyükçe bir alan internet ve telefon iletişimi sıkıntısı çekmeye başladı.

Bu sorun karşısında belediye yönetimi, yeni bir baz istasyonunu belediye hizmet binasısının avlusuna kurma kararı alarak çalışmalarını başlatmıştı.

Belediyenin yeni bir baz istasyonu kurması ne kadar zaman alır bilinmez ama hizmet dışı kalan bölge sakinleri belediyenin alternatif bir çözümü acilen devreye sokmasını talep ediyor. Vatandaşlar bu konuda belediyenin geçici bir süre için de olsa mobil baz istasyonunu bölgeye konumlandırmasını istiyor.

Kamu ve özel sektörün yanı sıra eğitim gören çocukların da yaşamlarının bir parçası haline gelmiş olan interneti kullanamayan bölge sakinlerinin bu önerisine karşı, belediye yönetiminin nasıl bir çözüm üreteceği ise kurumdan yapılacak açıklamalar ile netlik kazanacak.

 

 

 

 

 

 

.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.