DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 21007310,73%
Düzce
16°

HAFİF YAĞMUR

19:56

AKŞAM'A KALAN SÜRE

EĞİTİMDE İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALARI ATILDI
2711 okunma

EĞİTİMDE İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALARI ATILDI

ABONE OL
26/05/2022 11:52
EĞİTİMDE İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALARI ATILDI
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu ile Akçakoca Süha Güven (Turizm Meslek Lisesi) Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında eğitimde işbirliği protokolü imzalandı.

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde 23 Mayıs 2022 tarihinde imzalar, Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Muammer Mesci ile Akçakoca Süha Güven Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Okul Müdürü Hasan Yalılı tarafından atıldı.

Okul Müdürü Hasan Yalılı, ilçemizde bulunan Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu’nun bulunmasının okullarının adına çok büyük bir şans olduğunu, öğrencilerin protokol kapsamında yapılacak faaliyetlerle alanlarıyla ilgili bir üst öğrenimi yakından tanıma fırsatı bulacaklarını belirtti. İki okulun birlikte yapacakları faaliyetlerin turizm kenti olan Akçakoca ilçesi için sektör anlamında fayda sağlayacağını ifade etti.

İmzalanan Eğitimde İşbirliği Protokolü:

Protokolle Lisans ve ortaöğretim düzeyinde bilimsel, sosyal, kültürel alanlarda etkileşimin arttırılması, ortaöğretim öğrencilerinin üniversite ile ilgili ön bilgi elde edebilmeleri ve her iki aşamadaki öğrencilerin yapılacak etkinliklerle alana yönelik bilgi ve becerilerinin geliştirilmesi hedeflenmektedir. Yine protokol bağlamında geliştirilecek iletişimle Türk mutfağı kültürünün gelişimi, yaygınlaştırılması ve tanıtılması ile öğrencilerin eğitim hayatları süresince ve sonrasında istihdamı konularında girişimlerde bulunulması amaçlarına da katkı sağlanması öngörülmektedir.

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.