DOLAR 32,5192 0.29%
EURO 34,6184 0.28%
ALTIN 2.499,990,69
BIST 9.548,09-1,36%
BITCOIN 20466270,81%
Düzce
29°

KAPALI

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Belediye’de hırsızlık iddiasına karşı başkan yardımcısından açıklama geldi
4634 okunma

Belediye’de hırsızlık iddiasına karşı başkan yardımcısından açıklama geldi

ABONE OL
04/06/2021 14:26
Belediye’de hırsızlık iddiasına karşı başkan yardımcısından açıklama geldi
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediyesi garajında hırsızlık yapıldığı yönündeki iddialara belediye yönetiminden bir açıklama geldi. Başkan yardımcısı Yüksel Yılmaz, hırsızlık olayının söz konusu olmadığını, olayın tamamen bir yanlış anlamaktan kaynaklandığını söyledi.

İddialara göre, belediyenin Hacıyusuflar mahallesindeki garajından jeneratör dinamosu çalındığı, malzemeleri çalan kişinin ise A.A isimli bir belediye sorumlusu olduğu ileri sürüldü.

Malzeme çalınması iddiasına karşı bir açıklama yapan başkan yardımcısı Yılmaz, sözkonusu jeneratöre ait şarj dinamosunun ilgili çalışan tarafından alınarak tamir edilmek üzere sanayiye götürüldüğü, sonrasında ise ihtiyaç duyulan dönemde dinamonun görülmemesi üzerine böyle bir söylentinin ortaya çıktığını ileri sürerek, konuyla ilgili yaptıkları araştırma neticesinde sanayide bulunan dinamonun tamir bedeli ödenip geri getirildiğini söyledi.

Yılmaz ayrıca, olayın geçtiği yerde kamera kayıtlarının olduğunu, çalışanların hırsızlık gibi bir niyetleri olsa bile kameraların olduğu yerde bunun mümkün olamayacağını, yaşanan hadisenin bir yanlış anlamaktan kaynaklandığı söyledi.

Başkan yardımcısı Yüksel Yılmaz, kamuoyuna yanlış olarak aksedilen bu olay nedeniyle tüm belediye çalışanları olarak müteessir olduklarını ve ortaya çıkan bu yanlış anlama nedeniyle kamuoyuna verdikleri rahatsızlıktan ötürü de kurum adına ilçe halkından özür dilediğini sözlerine ekledi.

 

 

 

.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.