DOLAR 32,5899 0.28%
EURO 34,7727 0.01%
ALTIN 2.492,040,32
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20718073,75%
Düzce
14°

HAFİF YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

BELEDİYE VE HAYIRSEVER İŞBİRLİĞİNDEN AKÇAKOCA KAZANDI
2955 okunma

BELEDİYE VE HAYIRSEVER İŞBİRLİĞİNDEN AKÇAKOCA KAZANDI

ABONE OL
01/04/2022 19:06
BELEDİYE VE HAYIRSEVER İŞBİRLİĞİNDEN AKÇAKOCA KAZANDI
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakocalı iş adamı Burhan Özdemir ile Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz,  Yukarı Mahalle Mezarlığı Gasilhane projesi için protokol imzaladı.

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, vaatlerinden birini daha hayata geçiriyor. Hayırsever desteği ile halka verdiği sözü tutan Başkan Yanmaz,  Akçakocalı iş adamı Burhan Özdemir ile Yukarı Mahalle Mezarlığı yanına yapımına başlanacak olan Gasilhane için protokol imzaladı.

Protokol  töreni sonrası açıklama yapan Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, “Sevgili Akçakocalı hemşehrilerim biliyorsunuz Yukarı Mahalleye bir tane Gasilhane  yaptıracağımızın sözünü vermiştik. Sağolsun Akçakocalı iş adamı Burhan kardeşimiz bu Gasilhanenin  tamamını yapmayı üstlendi. Kendisine daha önceden Ayazlı Mahallesine yapmış olduğu Ayazlı Mahallesi Orhan Özdemir  4 Nolu Sağlık Ocağı ve Yukarı Mahalle mezarlığına yapacak olduğu Gasilhanenin ilçemize hayırlı olmasını ve Burhan Özdemir kardeşimize Akçakocalılar adına teşekkür ediyorum” dedi.

Yukarı Mahalleye Gasilhane yaptıracak olan İş adamı Burhan Özdemir İse ; “Belediye Başkanımız bize böyle bir hayra vesile olduğu için teşekkür ediyorum herkesi selamlıyorum’’ ifadelerine yer verdi.

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.