DOLAR 32,2588 0%
EURO 34,7048 -0.08%
ALTIN 2.393,29-0,28
BIST 10.247,75-0,86%
BITCOIN 1991520-2,05%
Düzce
23°

KAPALI

04:09

İMSAK'A KALAN SÜRE

İller Bankası krediyi onayladı… Belediye işçilerinin maaş alacakları sorunu son buluyor
4241 okunma

İller Bankası krediyi onayladı… Belediye işçilerinin maaş alacakları sorunu son buluyor

ABONE OL
01/07/2021 15:47
İller Bankası krediyi onayladı… Belediye işçilerinin maaş alacakları sorunu son buluyor
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediye Başkanlığı tarafından İller Bankası’ndan talep edilen 6 milyon liralık kredinin 4 milyon lira olarak kabul edildiği öğrenildi.

Belediye personelinin toplamda 6 milyon liraya yakın alacağı bulunurken, Belediye Meclisi tarafından alınan karar uyarınca, onayı çıkan 4 milyon TL. kredinin tamamı maaş alacaklarına karşılık personele ödenecek.

Bir süredir kredi başvurusunda bulunulmasına rağmen talep edilen krediyle ilgili sevindirici haber gelmiyordu. Sürecin hızlanması için Belediye Başkanı Okan Yanmaz Ankara’ya defalarca giderken, Ak Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu’nun girişimleriyle Ak Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin ve özellikle Düzce milletvekili Ayşe Keşir, yoğun görüşme trafiği yürüterek sürecin nihayete ermesinde rol oynadılar.

Pandemi döneminin getirdiği ekonomik daralma nedeniyle merkezi hükümetin çeşitli yatırım ve kredi taleplerini erteleme ihtimalinin en yüksek olduğu bu dönemde, 4 milyon liralık kredinin Akçakoca’ya kazandırılması kolay bir iş değil.

Belediye yönetimi ve Ak Parti heyetinin farklı kulvarlarda yürüttükleri görüşme trafiğinin sonunda beklenen paranın bugün itibariyle onaylandığı öğrenildi. İller Bankası’ndan gelecek olan 4 milyon TL.’nin yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde maaş alacağı olan personelin hesabına yatırılacağı bilgisine ulaşıldı.

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.