DOLAR 32,5664 0.03%
EURO 34,8817 -0.03%
ALTIN 2.432,270,10
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2117038-2,47%
Düzce
23°

KAPALI

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Başkan Yanmaz Yeni Mahalle’de incelemelerde bulundu
3250 okunma

Başkan Yanmaz Yeni Mahalle’de incelemelerde bulundu

ABONE OL
30/06/2021 17:28
Başkan Yanmaz Yeni Mahalle’de incelemelerde bulundu
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz, mahalle gezisi programları kapsamında Yeni Mahalle’yi ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Yeni Mahalle Muhtarı Kadir Kaplan ile görüşen Başkan Yanmaz, “Hep birlikte Akçakoca’mız için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Mehmet Okan Yanmaz, beraberinde Akçakoca Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Yazgan ile birlikte Yeni Mahalle’yi ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Kadir Kaplan ile görüşen Başkan Yanmaz, mahallenin ihtiyaçları ile ilgili notlar aldı. Mahallede incelemelerde bulunan Başkan Mehmet Okan Yanmaz, görüştüğü esnaf ve vatandaşların da taleplerini dinledi notlar aldı. Mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Yanmaz, Mahalle sakinleri tarafından dile getirilen ihtiyaçların  giderilmesi için birim müdürlerini telefonla arayarak talimat verdi.

Mahalle gezilerine ilişkin açıklama yapan Başkan Yanmaz, “Yeni Mahalledeyiz. Mahallemizde Başkan Yardımcımız ile birlikte vatandaşlarımız ile görüşüyoruz. Hem esnafımızdan hem  vatandaşımızdan güzel sözler  dinliyoruz, buda bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. İnşallah Yeni Mahallemizi gün geçtikçe daha güzel hale getireceğiz. Hep birlikte Akçakoca’mız için Yeni Mahallemiz için var gücümüzle çalışmamıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Yeni Mahalle Muhtarı Kadir Kaplan ise ;’’Akçakoca Belediye Başkanımız sayın Okan Yanmaz ve Başkan Yardımcımız Şenol Yazgan’a bizleri ziyaret ederek ihtiyaçlarımızı sorduklarından ötürü teşekkür ediyorum. Hep birlikte el ele vererek güzide mahallemizin eksiklerini gidereceğiz.’’ şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.