DOLAR 32,5300 0.04%
EURO 34,8601 0.54%
ALTIN 2.429,06-0,14
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 2151686-0,66%
Düzce
29°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hendek Belediyesi’nden Akçakoca’ya geçici çöp kamyonu
2462 okunma

Hendek Belediyesi’nden Akçakoca’ya geçici çöp kamyonu

ABONE OL
01/07/2021 16:06
Hendek Belediyesi’nden Akçakoca’ya geçici çöp kamyonu
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz, ilçeye destek olarak gönderdiği çöp kamyonu için Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na teşekkür etti.

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Akçakoca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde kullanılmak üzere çöp kamyonu tahsis etti. Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na jesti için teşekkür etti.

Batı Karadeniz’in İncisi Düzce, Bolu ve Ankara’nın denize açılan yüzü Akçakoca’da yaz sezonun açılması ve nüfusun yoğunlaşması dolayısıyla Başkan Yanmaz, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’ndan geçici olarak kullanılmak üzere çöp kamyonu tahsis edilmesi ricasında bulundu.

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ise Başkan Yanmaz’ın bu isteğini geri çevirmeyerek, yaz süresince kullanılmak üzere Akçakoca Belediyesi Temizlik işleri Müdürlüğüne presli sıfır çöp kamyonu tahsis etti.

Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

‘’Batı Karadeniz’in incisi ilçemiz Akçakoca’da yaz sezonun başlaması ve pandemi yasaklarının kalkması ile birlikte nüfus yoğunluğu yaşanmasına bağlı çevre kirliliğinin önlenmesi adına Hendek Belediye Başkanımızdan 1 adet geçici olarak kullanılmak üzere çöp kamyonu tahsisi istedik. Sağolsun oda bizi kırmayarak sözümüzü ikiletmeden hemen belediyemiz bünyesinde kullanılmak üzere sıfır presli çöp kamyonu tahsis etti. Desteklerinden ötürü Hendek Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu’na teşekkür ediyorum.’’


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.