DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20832763,23%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

BAŞKAN YANMAZ VE EKİBİ KÖPRÜ YAPIMINDA DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ
3243 okunma

BAŞKAN YANMAZ VE EKİBİ KÖPRÜ YAPIMINDA DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

ABONE OL
18/11/2022 10:44
BAŞKAN YANMAZ VE EKİBİ KÖPRÜ YAPIMINDA DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Otel Akçakoca’nın önünde ki köprü yapımında destek verenlere teşekkür etti.

Otel Akçakoca önündeki köprüde çatlakların oluşması nedeniyle yıkmak zorunda kaldıklarını, yerine daha güzel köprü yapımı için çalıştıklarını ifade eden Yanmaz, ”Sevgili Akçakocalı hemşerilerim!… Bulunduğumuz mevki otel Akçakoca’nın önü. Burada derede köprü vardı. Çatlamalar vardı. Biz de çalışmalara başladık. Sağ olsunlar, Ali Balcı’nın oğlu Fatih Balcı’ya teşekkür ediyoruz. Buranın yapımı için gereken maddi kısmı karşılayacağın ifade etti. Bizlere bu konuda yardımcı oldu. Pekintaş’ın müdürü Faruk bey de bu görmüş olduğunuz alt kirişleri bizlere verdi. Belki evladiyelik bir köprü inşa edeceğiz. Ümran Boru Müdürü Fırat beye de çok teşekkür ediyoruz. Her istediğimizde vinci gönderiyor. Ve limanı yapan Emrah Beye de çok teşekkür ediyoruz. Bunların konulması için 200 tonluk vince ihtiyacımız var. Bu civarlarda böyle bir vinç yok. Gelmesi  çok pahalıya mâl olacağı için Ümran Boru’nun vinci ile limanı yapan Emrah beyin vincini karşılıklı koyarak köprüyü yerleştireceğiz. 2-3 ay içinde köprümüzü vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız“ dedi.

”ÖZÜR DİLİYORUZ…”

Başkan Yanmaz, çalışmalar esnasında verilen geçici rahatsızlık için de özür diledi. Yanmaz, ”bu konuda rahatsızlık verdiğimiz için özür diliyoruz. Ayrıca Otel Akçakoca sahibi İbrahim beye de teşekkür ediyoruz. Rahatsızlık verdik ama kendisi her zaman yardımcı oldu bize. Ona da çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.