DOLAR 32,4298 0.22%
EURO 35,3252 0.11%
ALTIN 2.324,940,24
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22931261,89%
Düzce
22°

AZ BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Akçakoca’nın başarılı yöneticilerini kaçırtan kişiler kimler?
4371 okunma

Akçakoca’nın başarılı yöneticilerini kaçırtan kişiler kimler?

ABONE OL
19/07/2022 11:50
Akçakoca’nın başarılı yöneticilerini kaçırtan kişiler kimler?
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’nın başarılı şube müdürlerinden Veysel Dişçi, üzerinde oynanmaya çalışılan oyunları ve baskıları görerek Düzce’ye gitmeyi tercih etti.

Akçakoca Milli Eğitim şube müdürü iken gerek okul müdürleriyle gerekse eğitimcilerle kurduğu yakın ilişki ve diyalog nedeniyle oldukça sevilen şube müdürü Dişçi, müdürlük sınavını geçerek adeta alın teriyle o makamı hak eden kadrolu tek kurum amiriydi.

Kendisi dışında, ‘kadrolu’ olmayan fakat ‘görevlendirme’ ile şube müdürlüğüne getirilen diğer şube müdürleriyle çalışan Dişçi’nin Düzce’ye gitmesiyle, Akçakoca, çalışkan ve başarılı bir kurum amirini kaybetmiş oldu.

Dişli’nin Düzce’ye şube müdürü olarak gitmesinin ardından görevlendirme yazısı ile şube müdürlüğüne getirilen Aykan Gülbahar, kurumdaki tek şube müdürü olarak kaldı.

Akçakoca’dan ayrılmayı seçen şube müdürü Veysel Dişli, dün gün boyunca ilçede bulunan okulların müdürlerini ziyeret edip kendileriyle helalleşti. Kurum müdürlerinin sevdikleri ve ilçeden ayrılmasına üzüldükleri Veysel Dişli’nin yerine kimin şube müdürlüğüne getirileceği ise şimdiden dedikodu borsasını alevlendirdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde belli bir grubun diğerleri üzerinde hakimiyet kurmaya çalıştıklarına yönelik iddialar sessizce dile getirilirken, çalışkan ve dürüst müdür Veysel Dişli’nin Düzce’ye kaçırtılmasının altında da benzer girişimlerin olduğu konuşulmaya başlandı.

İleri sürülen bir iddiaya göre, eğitim sendikası ve ilçe milli eğitim şube müdürünün ortak çabalarıyla Çilimli’de görevli bir kurum amiri Akçakoca’ya şube müdürü olarak getirilecek.

Akçakoca’da şube müdürü olmaya hazır eğitimcilerin var olduğu koşullarda, Çilimli’den buraya yapılacak atama iddiasının ne kadar doğru olup olmadığı ise gelişmelerin seyrine bağlı olarak ortaya çıkacak.

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.