Türkiye’nin eğitim markası Akçakoca Sinav Eğitim Kurumları tarafından 8 Haziran’da başlayacak olan ücretsiz Yaz kursuna ilgi beklenenin üzerine çıkarken, kurum idarecileri, kendilerine gösterilen teveccühten duydukları memnuniyeti bir teşekkür mesajıyla duyurdular.
Sınav Eğitim Kurumları Korodinatörü Gülsen Öztürk, eğitimcilerle birlikte yaptığı toplantı sonrası yaptığı açıklamada, şu ana kadar yapılan başvurularla yaz kursu kontenjanının yüzde 80 düzeyine çıktığını belirtirken, son başvuru tarihi olan 6 hazirana kadar velilerin müracaatlarını yapmalarının yerinde olacağını söyledi.
Yaz kursundan hiç bir ücret talep edilmediğini kaydeden Öztürk, ücretsiz olan kurs döneminde çeşitli sosyal faaliyetler, geziler, çok amaçlı etkinlikler, kahvaltı organizasyonları, futbol turnuvası, pikniklerin yanı sıra İstanbul ve Abant gezilerinin yer alacağını söyledi.

.
1
OKUL SERVİSLERİNDE YENİ DÖNEM BAŞLADI!
60646 kez okundu
2
AKÇAKOCA’DA “KADIN SESLERİ” KONSERİNE YOĞUN İLGİ
17247 kez okundu
3
Akçakoca’nın Eğitimcilerinden İhtiyaçlı Ailelere Yardım
17054 kez okundu
4
O KADAR KADRO BEKLEYEN VARKEN AKÇAKOCA’DA AYNI KİŞİ 3 KURUMA YETKİLİ YAPILDI
16284 kez okundu
5
Dersten Aldırdığı Çocukları Karakol ve Hastane Koridorlarında Dolaştırdı
15672 kez okundu