DOLAR 32,5042 0.28%
EURO 34,5785 0.22%
ALTIN 2.475,60-0,29
BIST 9.550,05-1,34%
BITCOIN 2030856-5,76%
Düzce
29°

AZ BULUTLU

16:52

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

TEPEKÖY İLKOKUL/ ORTAOKULUNDA BAHAR ŞENLİĞİ…
2757 okunma

TEPEKÖY İLKOKUL/ ORTAOKULUNDA BAHAR ŞENLİĞİ…

ABONE OL
27/05/2022 08:01
TEPEKÖY İLKOKUL/ ORTAOKULUNDA BAHAR ŞENLİĞİ…
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Tepeköy ilköğretim okulunda düzenlenen Bahar Şenliği’nde öğrenciler birbirinden farklı etkinliklerle performanslarını sergilerken, şenliğe protokolün ilgisi de bir hayli yüksekti.

 

 

İlçe Kaymakamı  Mustafa Can eşi Elvan Eker Can ile programı izlerken, kendilerine İlçe Milli Eğtim Müdürü Ömer Ezer, Ak Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu, Kızılay Akçakoca Şubesi Başkanı Özkan Öztürk de eşlik etti.

 

Programın açılış konuşmasını kurum müdürü Selma  Sarıoğlu yaptı. Konuşmasında eğitimin pek çok tanımının olduğunu fakat en temel ve en genel tanımının değişimi ve gelişimi simgelemek olduğunu belirten müdür Sarıoğlu, pek çok öğretim alanında gelişimin söz konusu olmasına rağmen, bireylerin duyuşsal alanlarının gelişimiyle ancak istenilen insan tipinin yetiştirilmesinin sağlandığını söyledi.

 

 

Müdür Sarıoğlu, konuşmasını protokol mensuplarına ve katılımcılara teşekkür ederek tamamlarken, İlçe Kaymakamı Mustafa Can da okulun en küçük öğrencisine günün önemine binaen sembolik hediyeler verdi.

 

 

Konuşma ve takdimin ardından öğrencilerin çeşitli alanlarda hazırladıkları etkinliklere geçildi. Şiir okumadan folklor gösterisine kadar bir çok alanda öğrencilerin sergiledikleri hünerler izleyenlerden alkış aldı.

 

Programa katılan Türk Kızılayı Akçakoca Şubesi Başkanı Özkan Öztürk, öğrencilere çeşitli kırtasiye malzemelerinden oluşan hediye paketlerinden verdi.

 

 

Programın akışı esnasında, bir yandan da öğrencilerin anne- velileri tarafından kendi elleriyle hazırladıkları çeşitli yiyecekler katılımcılara ikram edildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.