DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20832763,23%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

AKÇAKOCA SINAV’IN ÜCRETSİZ YAZ KURSUNA BÜYÜK İLGİ
2797 okunma

AKÇAKOCA SINAV’IN ÜCRETSİZ YAZ KURSUNA BÜYÜK İLGİ

ABONE OL
26/05/2022 11:13
AKÇAKOCA SINAV’IN ÜCRETSİZ YAZ KURSUNA BÜYÜK İLGİ
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin eğitim markası Akçakoca Sinav Eğitim Kurumları tarafından 8 Haziran’da başlayacak olan ücretsiz Yaz kursuna büyük ilgi…

Kurum koordinatörü Gülsen Öztürk, ücretsiz kurslarla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“TYT yaz kampı sınavlara hazırlık dönemi için açılmış hızlandırılmış kurslardır. Yeni sınav sisteminin getirdiği yenilikler çerçevesinde çalışmaları verimli ve kusursuz olarak yapılmasını hedeflemekteyiz. Sınavlarda başarının sırrı planlı çalışmadan geçer. Sınav eğitim kurumları olarak her öğrencimiz için özel bir çalışma planı hazırlamaktayız. Bu süreçte bir sistem oluşturarak, yaz kampına başlamak öğrencilerimiz için çok avantajlı olacaktır.Bizlerde bu kritik süreçleri ele alıp, siz değerli öğrencilerimizi en iyi şekilde hazırlıyoruz. Oğrencilerin, uyguladığımız eğitim programı ile bir adım daha önde olduğunu belirtmek isteriz.

LGS ve TYT yaz kampı, sınavlara hazırlık aşamasında oldukça etkili bir çalışma sistemidir. Başarıyı garantilemek isteyen ve üniversite hayaline kavuşmak isteyen öğrenciler için ideal bir kamptır. Bu kampın oldukça verimli ve bilgi dolu bir yaz kampı geçirmelerini hedeflemekteyiz. Sınav öncesinde verimli bir çalışma sistemiyle yapılmaktadır. yaz kampında öğrencilerin konu eksiklerinin tespiti yapılır. Bunun belirlenmesi için bilgi ölçme sınavı yapılmaktadır. Sınav sonucuna bağlı olarak öğrenci seviyelerine uygun şekilde sınıf grupları oluşturulmaktadır. Oluşturulan bu gruplarda öğretim yılı başlayana kadar konu eksiklerini bitirmeye yönelik çalışmalar yapılmaktadır. Bu kapsamda YKS için TYT ve LGS derslerine başlıyoruz.”

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.