DOLAR 32,4804 -0.07%
EURO 34,8426 -0.5%
ALTIN 2.439,770,16
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2077325-0,99%
Düzce
16°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

418 okunma

YEMENİCİ: BU TURİZM SEZONU DAHA HAREKETLİ OLACAK

ABONE OL
05/07/2018 11:40
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sezona seçim ve üniversite sınavlarını atlatarak başladık ve bununla beraber hareketin başladığını görüyoruz.

İlçemize şu anda gelen yazlıkçıların haberlerini aldık. Şimdi sınavdan sonraki hafta sonunu bir bekleyelim, görelim istiyorum.

Üçüncü Mavi Bayrak’ı gururla göndere çektik 

Biliyorsunuz ki bu yıl üçüncü mavi bayrağı da Ak Evler plajına aldık, birkaç eksiğimiz var orada duş ve soyunma kabinleri ile birlikte kalkınıp yükseliyor Ak Evler bölgemiz.

Yukarı mahallede başlatmış olduğumuz restorasyon çalışmaları devam ediyor. İki ana caddemizde 17 tane işyerinin yapımına başlayacağız.

Ceneviz Kalesi bu sene bitiyor

Ceneviz kalesini bu yıl tamamlayacağız… Bizim en büyük projemiz olan Kent Park projesinin yüzde 85’lik kısmını hallettik ama oradaki müteahhitimizin bir sıkıntısı var. İşi fesih etme durumu olabilir ya da devam da edebiliriz. 1-2 aya o da belli olur.

İtfaiye müdürlüğümüzde bizim dönemimizde yapılan jet ski’li can kurtaran hizmeti verilmeye başlandı. Yirminin üzerinde plajımızda, denizde ve karada ekiplerimiz bulunmaktadır.

Çok şükür henüz bir boğulma vakası yaşamadık 

Allah’a hamdolsun ki şu ana kadar ölümlü bir boğulmayla karşılaşmadık. Biz hep söylüyoruz İstanbul ve Ankara’nın ortasındayız. Diğer büyük şehirleri de kattığımızda bu Akçakoca’da turizm açısından büyük nüfuslu yoğunluğa sebep oluyor. Biz de bu yoğun nüfusun karşılığında büyük otelli projelere destek olmak istiyoruz. Ama daha çok butik oteller, 8-10-12 yataklı odalara daha çok sıcak bakıyoruz.  Mesela bugüne baktığımızda Günbatımı dediğimiz işletmeye… Yeni bir arkadaşımız ihaleyi aldı, oranın hem içine yaptığımız yatırımlar hemde plaj hizmetleri anlamında orayı güzelleştirdik. Bizim sezonu uzatacağını düşündüğümüz hususlarla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah Akçakoca’yı daha iyi yerlerde göstermek istiyoruz.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.