DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2052153-1,84%
Düzce
19°

KAPALI

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

YANMAZ MÜJDELEDİ; AKÇAKOCA’YA İKİNCİ TEKNE PROJESİ GELİYOR
2772 okunma

YANMAZ MÜJDELEDİ; AKÇAKOCA’YA İKİNCİ TEKNE PROJESİ GELİYOR

ABONE OL
21/03/2024 10:43
YANMAZ MÜJDELEDİ; AKÇAKOCA’YA İKİNCİ TEKNE PROJESİ GELİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediye Başkanı ve MHP Akçakoca Belediye Başkan Adayı M. Okan Yanmaz Melenağzı bölgesinin turizme kazandırılması için hazırlanan “Melenağzı Gezi Teknesi Projesini” hayata geçiriyor.

İKİNCİ GEZİ TEKNESİ, BALIKÇI TEKNESİ VE RESTORAN

Katamaran gezi teknesinin yanında fındık ve hamsi festivalleri ile Akçakoca’yı turizm alanında canlandıran Başkan Yanmaz, şimdide melenağzında 1 gezi teknesi, 1 adet balıkçı teknesi ve 1 adet restoranla turizme katkı sağlayacak projeyi hayata geçiriyor.

Başkan Yanmaz, yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Sevgili Akçakocalı Hemşerilerim! Belediyemiz tarafından Melenağzı bölgesinde kiraladığımız ve içerisinde 1 adet gezi teknesi, 1 adet balıkçı teknesi ve 1 adet restoranı bulunan Melenağzı Gezi Teknesi projemizi en kısa sürede hayata geçiriyoruz.
Turistlere ve yerel halka doğal güzellikleri keşfettirecek, deniz tutkusunu yeniden yaşatarak doğanın sakinliğini deneyimleyeceği Melenağzı Gezi Teknesi projemizde yerel ekonomiyi destekleyerek, turizmi sürdürülebilir bir şekilde yönlendirmeyi amaçlıyoruz. Balık avı teknesi ile amatör balıkçılığa teşvik ederken kendi avladığınız balıkları da tesisin içerisinde bulunan restoranda, deniz manzarası eşliğinde pişirip yiyebilmenize imkân sunuyoruz.
Projemizin turizme ve bölge ekonomisine katkı sağlamasının yanı sıra sosyal alanların artmasını ve ailece yapılabilecek etkinliklere de zemin oluşturmasını sağlıyoruz. Memleketimize hayırlı uğurlu olsun.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.