DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BIST 10.643,583,14%
BITCOIN 21628900,82%
Düzce
23°

PARÇALI AZ BULUTLU

17:01

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

248 okunma

Yanmaz: ‘Basında çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır’

ABONE OL
22/06/2020 16:04
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, son zamanlarda Bizim Akçakoca adlı internet haber sitesinden kendisine yönelik yapılan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Son günlerde Özhan Kızıltan imzası ile yayınlanan yazılarda, Belediye Başkanı Okan Yanmaz, çevresinde bulunan insanlar hedef alınmak suretiyle itibarsızlaştırılmaya çalışıyor.

Okan Yanmaz’ı küçük düşürecek tarzda imalı yazılar yazan Özhan Kızıltan, son yaptığı sözde haberle Başkan Yanmaz ve arkadaşları hakkında yalan yanlış şeyler yazmıştı.

Konudan rahatsız olduğu öğrenilen Belediye Başkanı Okan Yanmaz, yapılan yalan habere karşı kamuoyunu bilinçlendirecek bir açıklama yaptı.

Konu ile bir açıklama yapan Yanmaz, İlçemiz esnaflarından Serkan Sönmez’in danışmanı olduğu, Belediyenin gayrimenkullerine değer biçtiği ve satışı gerçekleştirilen bazı gayrimenkullerinin değerinin Serkan Sönmez tarafından değer biçildiği yönündeki haberlerin gerçeklik payının olmadığını ifade ederek, bu gibi haberlerin kulaktan duyma haberler olduğunu söyleyerek, ”Çamur at izi kalsın mantığı ile adeta karalama çabasında olan bu tür haberler tamamen yalandır. Akçakoca’da bazı yerel basında çıkan haberler yapılmadan önce bizleri arayıp görüşlerimiz alınarak yapılması hem bizi rahatlatır, hem de arkadaşlarımızı incitmez. Bu tür haberler Batı Karadeniz’in İncisi Düzce’nin denize açılan yüzü ilçemiz Akçakoca’ya zarar vermektedir’’ dedi.

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ