DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22381022,01%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

03:58

İMSAK'A KALAN SÜRE

”TEK KURUŞ ÜCRET ÖDEMEDEN AMBULANS HİZMETİNDEN FAYDALANDIK”
4669 okunma

”TEK KURUŞ ÜCRET ÖDEMEDEN AMBULANS HİZMETİNDEN FAYDALANDIK”

ABONE OL
04/08/2023 15:27
”TEK KURUŞ ÜCRET ÖDEMEDEN AMBULANS HİZMETİNDEN FAYDALANDIK”
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, başarılı bir hizmet belediyeciliğinin yanı sıra, sosyal belediyecilik anlayışının da en güzel örneklerini hayata geçiriyor.

Belediye Başkanı Okan Yanmaz, göreve başladığı ilk günden itibaren sağlık hizmetlerinde de vatandaşların yardımına koşuyor. Belediye ambulans hizmetinde İl dışına bile gitmeyen, sadece şehir içinde hizmet veren ambulanslar artık Türkiye’nin dört bir yanına ücretsiz sağlık hizmeti veriyor.

Sağlık kurumlarına ulaşımda sıkıntı yaşayan ya da maddi imkânsızlıklar nedeniyle bu hizmete sahip olamayan vatandaşları, evlerinden alarak nakillerini gerçekleştiren bu hizmet karşılığında vatandaşlardan tek bir kuruş ücret alınmıyor.

7 GÜN 24 SAAT ÇALIŞIYOR

Belediyeye bağlı Hasta Nakil Ambulansları, ilçe merkezi ve köy ayrımı yapmadan, 7 gün 24 saat esasına dayalı bir şekilde durmak bilmeden çalışıyorlar.

‘ALLAH OKAN BAŞKAN’DAN RAZI OLSUN. ÜCRET ALMAYINCA ŞAŞIRDIK’

Belediye ambulans hizmetinden yararlanan Gülay Beşiroğlu, “‘Belediye başkanımızdan Allah bin kere razı olsun. Hemen bizim isteğimizi yerine getirdi. Bundan iyisi can sağlığı. İstanbul, Bolu, Sakarya bölgelerini gezdik. Otuz senedir çocuğumuzla uğraşıyoruz, zaten mental olarak çok yorulduk. Bize bu durumda destek olduğu için Belediye Başkanımız. Okan Yanmaza teşekkür ediyoruz. Ücret verelim mi diye teklif ettik, ücret olmadığını söylediler. Şaşırdık. Bu kadar yolu gidip gelmek kolay değil. Gerçekten Allah razı olsun’ dedi.

Belediye Ambulans şoförü Ömer Özcan ise, “Belediyemizin hizmetleri oldukça yaygın kapsamlı. Hizmetin kapsam alanı sadece merkez değil Akçakoca’nın tüm köylerini kapsamaktadır. Başkanımızın talimatları doğrultusunda, yatağa bağımlı hastalar Türkiye’nin neresinde ve hangi hastanede olurlarsa olsunlar nakillerini gerçekleştiriyoruz. Sağlık hizmeti, başkanımızın çok önem verdiği bir hizmettir. Elimizdeki araçların imkanları doğrultusunda gece-gündüz hizmet vermeye devam ediyoruz’ dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.