DOLAR 32,5044 -0.12%
EURO 34,9909 0.4%
ALTIN 2.430,480,32
BIST 9.800,660,81%
BITCOIN 2069048-4,01%
Düzce
29°

PARÇALI BULUTLU

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

SINAV KURS’TAN OKUL YAZILILARI ÖNCESİ YAZILIYA HAZIRLIK ÇALIŞMASI
2738 okunma

SINAV KURS’TAN OKUL YAZILILARI ÖNCESİ YAZILIYA HAZIRLIK ÇALIŞMASI

ABONE OL
01/11/2022 13:27
SINAV KURS’TAN OKUL YAZILILARI ÖNCESİ YAZILIYA HAZIRLIK ÇALIŞMASI
2

BEĞENDİM

ABONE OL

İlçemizin tek kurumsal eğitim markası olan Akçakoca Sınav Eğitim Kurumları, okul yazılıları öncesi kurs öğrencilerine her branşta ayrı ayrı yazılıya hazırlık çalışmaları ile yine bir ilke imza attı.

Sınav Kurs, öğrencilerinin başarılı olmaları için büyük destek veriyor. merkezi sınavlara yaklaşımı, ölçme-değerlendirme alanındaki uzmanlığı ve koç öğretmen-rehberlik birimi işbirliği ile öğrenciye tam destek olması, sürecin başarı ile sonuçlanmasına olanak tanıyor.

Sınav Eğitim Kurumları Kurucusu ve Eğitim Uzmanı Muhammet Çakan, okul yazılıları önceci tüm öğrencilerimize yazılıya hazırlık takviye hizmeti vermekteyiz. Öğrenci ve velilerimizden okul yazılı tarihlerine ortaokul ve lise gruplarımıza yönelik okul yazılılarından yüksek puan almalarını hedeflediğimiz için her branş öğretmenimiz sorumlu oldukları konu ve ünitelere göre yazılı çalışması yapmakta.

ADIM ADIM İLERLİYORUZ !

Öncelikle eksiklerini tespit ettiğimiz öğrencimizin dersi ve konuları keyifli, anlaşılır ve verimli geçirmesini sağlıyoruz. Etütlerimizde, derslerinde öğrendiği veya tekrar ettiği konular üzerine soru çözümü yapmasını sağlayarak bilgiyi kalıcı hale getiriyoruz. Öğrendiği veya öğrenmekte olduğu konuyu takip ettirip düzenli tekrar çalışması yaptırarak ilk adımı başarıyla geçmesini sağlıyoruz. Dersi ve ders çalışmayı seven öğrencimize ilerleyen zamanlarda öğrenme ve düzenli tekrar etme alışkanlığını kazandırarak bilgi kaybının önüne geçerek sürekli gelişim ve doğru öğrenme becerisini kazandırıyoruz.

PEKİ YA SONRA ?

Bilgi temelini oturttuğumuz öğrencilerimizin gelişimini gözlemliyoruz. Öğrencilerimizin bulunduğu seviyeyi kesinlikle kabul etmeden her geçen gün daha iyi olmaları ve olabildiğince eksiksiz şekilde öğrenimlerini sağlamak için kurs merkezimizde ders odaklı vakit geçirmelerini sağlıyoruz.

FARKIMIZ NE ?

Bizler toplu ve karma eğitim anlayışının dışında, seviye farklılığı olan öğrencilere aynı ortamda eğitim vermekten ziyade hepsiyle teker teker ilgilenilip daha iyi anlayıp ona göre özel olarak öğrenciye yönelik çalışma programları doğrultusunda kesin bir şekilde gelişim sonucu alıyoruz. Herkesin aynı boyda aynı kiloda ve aynı görünüşte olmadığı gerçeğini kabul ediyoruz. Peki ya neden bütün öğrenciler aynı anda aynı anlatımla ve ortak seviyede öğrenme durumuna mecbur kalsınlar ? Tabi ki kalmasınlar, bizler bu yüzden doğru ve düzenli eğitim ve öğrenim anlayışını “bireysel çalışma” diye tabir ettiğimiz formülle uyguluyoruz.

“Velilerimizden teşekkür mesajları”

Yaptığımız bu çalışmaların sonucu olarak öğrencilerimiz okul yazılılarından yüksek puan almaları bizleri çok mutlu ediyor. Yazılıya hazırlık çalışması sonucu okul notlarında gözle görülür ciddi artış yaşayan velilerimizin memnuniyeti bizleri daha çok motive ve mutlu ediyor. Velilerimizden teşekkür mesajları almaya devam ediyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.