DOLAR 32,4966 -0.15%
EURO 34,9292 0.22%
ALTIN 2.439,410,69
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 2063966-2,22%
Düzce
20°

HAFİF YAĞMUR

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Şenol Yazgan, pandemi- tatil- bayram demeden Akçakoca’nın vizyon çalışmalarına önderlik ediyor
  • Akçakoca Gazetesi
  • BELEDİYE
  • Şenol Yazgan, pandemi- tatil- bayram demeden Akçakoca’nın vizyon çalışmalarına önderlik ediyor
4550 okunma

Şenol Yazgan, pandemi- tatil- bayram demeden Akçakoca’nın vizyon çalışmalarına önderlik ediyor

ABONE OL
14/05/2021 10:41
Şenol Yazgan, pandemi- tatil- bayram demeden Akçakoca’nın vizyon çalışmalarına önderlik ediyor
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Yazgan, uzun bir süredir bir plan dahilinde yürütülen belediye çalışmalarına titizlikle liderlik ederken, kendisi pandemi demeden, tatil demeden, bayram demeden sahada yürütülen çalışmaların başından ayrılmıyor.

Belediye’nin saha çalışmalarının tepe sorumlusu olan başkan yardımcısı Şenol Yazgan, mesaisini belediye binasından daha çok sokak ve mahallelerde yürütülen çalışmaları koordine etmekle geçiriyor.

Bakıldığında, derelerin ıslahı çalışmasında ekipleri yönlendiren kişi olarak köprü üzerinden komut yağdıran da o, plaj temizliklerinde başında beyaz şapkası, elinde çöp poşetiyle personelle birlikte çer-çöp toplayan da yine o.

Kâh alt yapı çalışmalarında kepçe operatörlerine talimat verirken görüyoruz kendisini, kâh da resmî törenlerde belediyeyi temsilen protokol sıralarında görüyoruz.

Elinden düşürmediği hizmet takip defteriyle, gençlere taş çıkartacak bir enerjiyle tüm saha çalışmalarının komuta kademesinde bulunan Şenol başkan, tatil mefhumu bilmeden yüksek disiplinli bir vazife anlayışına sahip olmasıyla Akçakoca için bir şans adeta.

Pandemi ve tam kapanma kısıtlamalarını bir fırsata çeviren başkan Okan Yanmaz ve arkadaşları, bu günleri hızlı bir çalışma dönemi olarak değerlendirme kararı alırken, farklı mahallelerde yürütülen çalışmaların başında yer alacak kişi olarak gözlerin çevrildiği yönetici olan Şenol başkan, kendisinden beklendiği üzere, programlı bir çalışmayla Çuhallı çarşısını kısa sürede tamamladıktan sonra Sapak bölgesindeki pazar yeri çalışmalarını bayramdan önce başlattı.

Akçakocalılar kısıtlama günlerinde büyük ölçüde evlerinden çıkamasalar da normalleşmenin ilk dakikalarından itibaren sokağa çıkacak olan ilçe halkı, Şenol Yazgan ve ekibinin muhteşem işler yürüttüklerine gözleriyle tanık olacaklar.

Şenol Yazgan varken Akçakoca çok daha güzel olacak, buna tasa yok.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.