DOLAR 32,2775 0%
EURO 35,1081 0.05%
ALTIN 2.475,760,40
BIST 10.437,341,14%
BITCOIN 21389730,40%
Düzce
21°

KAPALI

13:05

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

RENGÂRENK KAFE ARACILIĞIYLA AKÇAKOCA’YI TÜM TÜRKİYE’YE TANITIYORLAR
6065 okunma

RENGÂRENK KAFE ARACILIĞIYLA AKÇAKOCA’YI TÜM TÜRKİYE’YE TANITIYORLAR

ABONE OL
02/05/2024 18:07
RENGÂRENK KAFE ARACILIĞIYLA AKÇAKOCA’YI TÜM TÜRKİYE’YE TANITIYORLAR
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediyesi tarafından Akçakoca’nın turizm alanında yeniden kalkınması için yapılan sezon öncesi hizmetler aralıksız sürerken, her şeyi belediyeden beklemeden kendi özkaynaklarıyla turizme katkı veren işletmelerin de sezon öncesi yenilenme çalışmaları devam ediyor.

Akçakoca’nın gözde yazlık işletmelerinden olan Rengarenk Kafe de bu vizyona sahip işletmecileriyle, Ramazan Bayramı’nda ağırladığı misafir sayısı ve çeşitliliğiyle ilçenin tanıtımına ciddi katkılar sundu.

Muhteşem deniz manzarasına sahip olan işletme, güneşin doğuşunun da batışının da aynı noktadan izlenebileceği bir özelliğe sahip olmakla birlikte, Rengarenk Kafe’nin duyarlı işletmecileri, geçmiş yıllarda akşamcıların mesken tuttukları alanları şimdilerde tatilcilerin buluşma adresine dönüştürmüş durumdalar.

İşletmenin düşük fiyat ve kaliteli hizmet prensibi sebebiyle müşterilerin vazgeçilmez mekanlarından olan Rengarenk Kafe, engin manzarası eşliğinde fotoğraf ve selfi çekenlerin gün boyu eksik olmadığı bir yer.

Ereğli belediye başkanı Halil Posbıyık’ın gelişlerinde kahvesini içmeden ayrılmadığı Rengarenk Kafe, evlenen çiftlerin ve arkadaş topluluklarının da tercih ettikleri bir buluşma noktası.

İlçeye giriş yapanların temel uğrak noktalarından biri haline gelen kafe, tatilcilerin çektirdikleri hatıra fotoğraflarını takipçileriyle paylaşması nedeniyle Akçakoca’nın tanıtımına eşssiz bir katkı sağlıyor. Rengarenk Kafe, bu özelliğiyle Pusula katamaran ve Ceneviz kalesinin ardından Akçakoca’nın sosyal medyada paylaşımının en fazla yapıldığı başka bir nokta olma özelliği taşıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ