DOLAR 32,5811 0.28%
EURO 34,7979 0.04%
ALTIN 2.488,780,20
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20708424,08%
Düzce
14°

HAFİF YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

429 okunma

KIZILAY’A GÖNÜLLÜ AKINI YAŞANIYOR

ABONE OL
27/11/2018 18:55
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Kızılayı Akçakoca şubesi, Kızılay’a gönüllü üye olmak isteyenler ve şubenin etkinliklerinde görev almak isteyenlerin taleplerini karşılayan bir adım attı.

Çok sayıda insanın Kızılay gönüllüsü olmasıyla birlikte Şube Başkanı Özkan Öztürk, üyelerin ve gönüllülerin daha hızlı haberleşmek ve daha çabuk organize olmasını sağlamak amacıyla, sosyal medya üzerinden kapalı haber ve destek grupları oluşturdu.

Kızılay bünyesinde gönüllü olarak  çalışmak isteyen erkeklerin yanı sıra çok sayıda kadının da gönüllü olarak hizmet etmek istediğini belirten Başkan Öztürk, ”özellikle kadın hasta ziyaretleri ve kadınlar içerisinde yürütülecek özel çalışmalarda bayan gönüllülerimize daha çok sorumluluk düşüyor. Kurumumuzu erkekler kadar hanımların da içerisinde yer aldığı bir kuruma dönüştürüyoruz. Kızılay’ımız gönüllü ordusuyla her yere yetişecek, her derde deva olacak İnşallah” dedi.

Kızılay Akçakoca şubesinde çalışmak isteyen erkek ve kadın gönüllülerin üyelik formlarını doldurup Kızılay’a katılımlarını sağlayan Başkan Öztürk, göreve geldikleri andan itibaren faaliyetlerini işbirliği temelinde yürüttüklerini, her çalışmayı mutlaka yönetim kurulu üyeleri ve gönüllü Kızılay’cılar ortaklığıyla icra ettiklerini söyledi.

Kızılay’a katılımın gün geçtikçe arttığını belirten başkan Öztürk sözlerine şöyle devam etti:

”Akçakoca’mızda yardımlaşma ve dayanışma duygusu oldukça yüksek. Bunun neticesinde de hem katılımlar hem de faaliyetlerimizin niteliği istenilen düzeye doğru hızla ulaşıyor. Hayırda ortaklaşıyoruz ve İnşallah bu ortaklıkla daha güzel işleri yerine getireceğiz.”


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.