DOLAR 32,5652 0.03%
EURO 34,9221 0.2%
ALTIN 2.424,050,05
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2100358-3,35%
Düzce
29°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kaymakamlık avlusundaki süs havuzu toprakla dolduruldu
3240 okunma

Kaymakamlık avlusundaki süs havuzu toprakla dolduruldu

ABONE OL
01/08/2021 13:57
Kaymakamlık avlusundaki süs havuzu toprakla dolduruldu
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediyesine bağlı ekipler Kaymakamlık binası önünde bulunan süs havuzunu iptal ederek toprakla doldurdu.

Vatandaşların tepki gösterdikleri bu düzenlemeyle ilgili olarak yapılan açıklamada, süs havuzunun suyunun Merkez camii altındaki binalara dolması nedeniyle, sözkonusun değişikliğin esnafların talebi doğrultusunda yerine getirildiği belirtildi.

Süs havuzu bilindiği üzere önceki dönem belediye başkanı Cüneyet Yemenici tarafından Merkez camii içinde yapılan bir dizi çalışmanın bir parçası olarak yapılmıştı. Etrafına palmiye ağaçlarının dikildiği havuz, yaz aylarında yarattığı serinlik ve görüntü güzelliği nedeniyle beğeni toplamıştı.

Son günlerde havuz projesinden vazgeçilerek havuz içinin toprakla doldurulması karşısında bazı vatandaşlar sosyal medya üzerinden tepkilerini paylaşsa da konuyla ilgili olarak sorularımızı yanıtlayan belediye başkan yardımcısı Şenol Yazgan, yapılan işin bir tercihten değil zorunluluktan yapıldığını ifade etti.

Süs havuzunun suyunun Merkez cami altındaki dükkanlara aktığını belirten Yazgan, esnafların şikayetleri üzerine havuz projesinden vazgeçildiğini söyledi.

Başkan yardımcısı Yazgan ayrıca, toprakla doldurulan havuz içine yeni bir çiçek bahçesi projesi hazırladıklarını, sürdürülen çalışmalarla söz konusu bölgenin farklı türden çiçeklerin bir arada bulunduğu güzel bir bahçe görünümüne kavuşturulacağını sözlerine ekledi.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.