DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2058277-0,67%
Düzce
14°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

DÜZCE DERNEKLER FEDERASYONU VE STK’LARDAN TAM DESTEK
1062 okunma

DÜZCE DERNEKLER FEDERASYONU VE STK’LARDAN TAM DESTEK

ABONE OL
25/08/2023 14:44
DÜZCE DERNEKLER FEDERASYONU VE STK’LARDAN TAM DESTEK
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce Dernekler Federasyonu (DÜZDEF) ve Sivil Toplum Kuruluşları (STK) Akçakoca’da turistlik yerleri gezerek, son günlerde Akçakoca turizmin karalamak isteyen bazı basın yayın organlarına tepki gösterdi. 33 Sivil Toplum Kuruluşu ile birlikte Akçakoca ilçesine gelen DÜZDEF’e MHP Akçakoca ilçe Başkanı İsmail Pazvant tarafında ağırlanarak Akçakoca’nın tarihi ve turistlik yerlerini gezdirdi.


İlk olarak Merkez Cami ziyaretinin ardından Katamaran gezi teknesi, Ceneviz kalesi ve Cumayanı mesire alanına gezen DÜZDEF ve STK temsilcileri Akçakoca’nın çok güzel olduğunu ve bu güzelliği karalamak isteyenlere karşı her zaman destek vereceklerini İfade etti.

 

DÜZDEF Başkanı Faruk Çakmak, yaptığı açıklamada “Düzce Dernekler Federasyonu, Düzce’de gönüllü şahıslardır. Düzce’ye katma değer üreten Düzce’ye katkı yapmaya çalışan tüm başkanlarımızla beraber Düzce sevgimizle Düzce’ye hizmet etmeye çalışıyoruz.

Düzce il merkezimiz ile ilçelerimiz ile bir bütün. Biz Federasyon olarak, Düzce’ye bağlı ilçelerimize belediye başkanlarımızla görüşerek, o ilçelerimizi ziyaret edip yerinde çalışmalar hakkında bilgi almak karşılıklı iş birliklerimizi geliştirmek için bir karar almıştık. Akçakoca’da son dönemde yaşanan basına da üzücü olarak intikal gelişmelerden dolayı biz ilk ziyaretimizi Akçakoca’ya yapmaya karar verdik. Arıtma sistemlerinde başkandan herhangi bir sıkıntı olmadığını denizin temiz olduğunu İl Sağlık Müdürlüğü’nün analiz sonuçlarından görmüş olduk.
” Dedi.

MHP Akçakoca İlçe Başkanı İsmail Pazvant’ta, bu güzel ilçemizin turizmini baltalamak isteyenlere karşı verilen destek nedeniyle teşekkür ettiğini söyledi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.