DOLAR 32,2176 0.02%
EURO 34,8091 -0.18%
ALTIN 2.417,13-1,10
BIST 10.055,98-1,59%
BITCOIN 20291702,09%
Düzce

HAFİF YAĞMUR

20:17

AKŞAM'A KALAN SÜRE

DENİZİN TEMİZLİĞİNİ RESMÎ BELGELERLE AÇIKLADILAR
3532 okunma

DENİZİN TEMİZLİĞİNİ RESMÎ BELGELERLE AÇIKLADILAR

ABONE OL
16/08/2023 11:39
DENİZİN TEMİZLİĞİNİ RESMÎ BELGELERLE AÇIKLADILAR
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’da deniz suyunun kirli olduğuna dair yalan haber yapan bazı çevrelere karşı Akçakoca’nın belediye yönetimi, STK’yönetimleri ve turizm işletmecileri tek yürek oldu. Başkan Yanmaz’ın yalan haberlere karşı bilimsel raporlarla yaptığı açıklama sonrası, toplantıya katılan turizm işletmecileri alkışlarla başkan Yanmaz’ı desteklerken, bu tür haber yapanların Akçakoca düşmanı olduğunu ifade ettiler.

YANMAZ’A KIZDI, AKÇAKOCA ESNAFINI CEZALANDIRDI

Akçakoca turizminin ivme kazandığı ve Akçakoca esnafının para kazanacağı kısıtlı zamanda; turizmi baltalamak ve Akçakoca esnafına zarar vermek amaçlı haberler yapan bir yayın organına karşı Akçakoca Belediyesi ve turizm işletmeleri tek yürek oldu.

Yalan, karalama ve algı amaçlı haber yapan basın organlarına karşı Akçakoca Belediye Başkanı M.Okan Yanmaz açıklamalarda bulundu.

DENİZİN TEMİZLİĞİ RAPORLARLA BELGELENDİ

Sırf Akçakoca esnafını kötülemek, turizmini baltalamak isteyenlere karşı Başkan Yanmaz, “Çıkmış ne olduğu belli olmayanlar hiçbir belge ve rapora dayanmadan sadece Akçakoca’yı kişisel hesaplar yüzünden karalamakta ve bu durum esnafımızı ekonomik olarak darboğaza sokmaktadır. Akçakoca turizm atağına geçmişken bu tür haberler hem Akçakoca’yı hem esnaflarımızı zedelemektedir” dedi.

Yanmaz: ’’Birileri çıkmış ‘deniz kirli’ diyerek astı astarı olmayan, belgeye dayanmayan haberler yapıp Akçakoca’yı karalayanlar şunu iyi bilsinler. Deniz suyundan toplum sağlığı ekiplerince periyodik olarak numune alınarak Halk Sağlığı Laboratuvarlarında incelenerek açıklanmakta olup bugüne kadar kırmızı kategorisinde hiç yer almamıştır. Tüm vatandaşlarımız www. yuzme.saglık.org.tr adresinden temiz olup olmadığı görebilir ve öğrenebilir. Zaten pis olsa biz kurum olarak bunu açıklamak zorundayız. Bu tür haber yapanlar Akçakoca düşmanıdır” ifadesini kullandı.

‘’BUNLAR AKÇAKOCA DÜŞMANI!..’’

Yanmaz’ın açıklaması sonrası turizm işletmecileri Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ı ayakta alkışlarken, kalabalık grup bu tür haber yapanları ‘Akçakoca düşmanı’ olmakla suçladılar.

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.