DOLAR 32,4573 -0.11%
EURO 34,7460 -0.66%
ALTIN 2.436,830,04
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2068477-0,81%
Düzce
17°

KAPALI

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Çalışmaları hızlandıran Yanmaz: Verdiğimiz geçici rahatsızlıktan ötürü özür dileriz!..
3072 okunma

Çalışmaları hızlandıran Yanmaz: Verdiğimiz geçici rahatsızlıktan ötürü özür dileriz!..

ABONE OL
08/11/2022 11:23
Çalışmaları hızlandıran Yanmaz: Verdiğimiz geçici rahatsızlıktan ötürü özür dileriz!..
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’nın farklı noktalarında eş zamanlı olarak başlatılan sokak sağlıklaştırma çalışmaları trafik akışında da küçük değişikliklerie neden olurken, vatandaşların bu durumu sabırla karşılamalarını isteyen belediye başkanı Okan Yanmaz, telefon mesajıyla seslendiği ilçe halkından özür diledi.

Yanmaz, ses kaydı aracılığıyla tüm Akçakocalılara ulaşırken, ses kaydında ilçenin farklı noktalarında yürütülen çalışmaların mahiyetini aktardı.

Başkan Yanmaz, konuşmasının sonunda ise, ”verdiğimiz geçici rahatsızlıktan ötürü özür dileriz” ifadelerini kullandı.

Bilindiği üzere Akçakoca’nın İnönü Caddesi, İstanbul caddesi, Doğramacılar sitesi ve Osmaniye mahallesi Serçe Sokak’ta aynı anda asfalt çalışmaları başlatılmış; bunun yanı sıra Beşyol bölgesi, Yukarı mahalle ve Kapkirli mahallelerinde kilit parke zamin kaplama çalışmaları yürütülmüştü.

Kilit parke çalışmalarını tamamlayan belediye ekipleri asfalt çalışmasına hızla start verirken, zemin asfaltını kazıyan ekipler, süratle yüzey altı isale ve aktarma kablolarını yeniliyorlar.

Mevcut çalışmalar nedeniyle trafik akışı sürekli olarak revize edilirken, bu durumun yaratacağı rahatsızlık karşısında ise başkan Yanmaz, özür mesajı eşliğinde vatandaştan sabır istiyor.

Başkan Yanmaz’ın sesli mesajına ilçe halkının tepkisi ise olumsuz olmak bir yana, çalışmaların daha da çok devam etmesi yönünde. Bazı vatandaşlar yaptıkları yorumlarda, ‘biz geçici rahatsızlıklara razıyız. Yeter ki Akçakoca’ya hizmet yapılsın’ ifadelerini kullandı.

Çalışmalarla ilgili olarak sorularımızı yanıtlayan belediye başkanı Okan Yanmaz ise, söz konusu çalışmaları Yaz döneminde yapmayı düşündüklerini fakat ilçe esnafının bu durumdan olumsuz etkilenmemesi için ertelediklerini söyledi.

Turizm sezonu sonuna bıraktıkları çalışmaları eş zamanlı başlatarak kısa sürede her tarafı bitirmeyi amaçladıklarını belirten başkan Yanmaz, yapılan araç-gereç ve personel takviyesiyle bu çalışmaları kısa sürede tamamlayacaklarını sözlerine ekledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.