DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2042607-2,23%
Düzce
19°

KAPALI

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

BURHAN ÖZDEMİR’DEN BİR İLK DAHA
1852 okunma

BURHAN ÖZDEMİR’DEN BİR İLK DAHA

ABONE OL
06/01/2024 12:05
BURHAN ÖZDEMİR’DEN BİR İLK DAHA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’ya başta sağlık ve eğitim olmak üzere sayısız  yatırımlarda bulunan hayırsever iş insanı  Burhan Özdemir , Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileri ile  Akçakoca Orhan Özdemir Fen Lisesi’nde  Türkiye’de bir ilk olan  “Sanal Gerçeklik Uygulama Sınıfı” açılması protokolünü imzalayarak Akçakoca’ya büyük bir gurur   yaşattı.

 Milli Eğitim Bakanlığı Orta Öğretim Genel Müdürlüğü ile Optimal Proje Yönetimi ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. arasında ”Eğitim Sisteminde Sanal Gerçeklik Uygulamalarına Yönelik Uygulama ve İş Birliği Protokolü” imzalandı. Hayırsever Burhan ÖZDEMİR’in katkılarıyla Akçakoca Orhan Özdemir Fen Lisesinde kurulacak olan “Sanal Gerçeklik Uygulama Sınıfı” Genel Müdürlüğe bağlı kurumlarda hayata geçirilecek kapsamlı ilk sanal gerçeklik uygulama sınıfı özelliği taşımaktadır.

Özel gereksinimi olan bireylerin farklı türdeki gereksinimlerine yanıt verecek, akademik, sosyal, günlük yaşam ve  iletişim becerilerinin öğretiminde çözümler üretilmesine ya da başka türlü destekler. sağlayan “Sanal Gerçeklik Uygulama Sınıfı”nın ilk etapta gelişmiş bilgisayarlar, VR gözlükler ve yazılım desteği ile Fen Bilimleri / Matematik alanlarında, öğrencilerin  destekleneceği sınıfın,  süreç içerisinde içerik açısından zenginleştirilerek Genel Müdürlüğe bağlı ülke  genelinde tüm kurumlarda yaygınlaştırması planlandığı ifade edildi.

Türkiye’de bir ilki Akçakoca’ya kazandırdığı  hizmeti  ve Orhan Özdemir Fen Lisesi’ni Türkiye’nin marka okullarından biri yapma kararlılığında olan  Hayırsever İş İnsanı  Burhan Özdemir’e  teşekkür ediyor , bu çalışmanın  okulumuza ,tüm eğitim camiamıza  ve Akçakoca’mıza hayırlı olmasını hayırlı olmasını diliyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.