DOLAR 32,5995 0.34%
EURO 34,8254 0.19%
ALTIN 2.507,930,96
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20970832,46%
Düzce
14°

KAPALI

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Belediye’den Mevsimlik Tarım İşçilerinin Çocuklarına Jest
3282 okunma

Belediye’den Mevsimlik Tarım İşçilerinin Çocuklarına Jest

ABONE OL
26/08/2021 08:38
Belediye’den Mevsimlik Tarım İşçilerinin Çocuklarına Jest
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediyesi, fındık hasadı için ilçeye dışarıdan gelen mevsimlik tarım işçilerinin çocuklarına jest yaptı.  Çocukları Pusula Katamaran gezi teknesiyle tura çıkartan Umut Işığı birimi, hayatlarında görebilecekleri en güzel anlardan birini kendilerini yaşattı.

Umut Işığı birimi koordinatörü Nursen Yanmaz öncülüğünde gerçekleşen sosyal sorumluluk projesine 100’e yakın çocuk katıldı.

Akçakoca’nın 3 farklı köyünde Milli Eğitim Müdürlüğü’nün çocuklara yönelik olarak yürüttüğü sosyal projeler devam ederken, bu projelerin yanı sıra belediyenin yaptığı bu jest çocukların gönüllerince bir gün geçirmesine yol açtı.

Tamamı doğu illerinden gelen işçi çocuklarının bir çoğunun denize hiç girmediği ve tekne ile gezmedikleri öğrenilirken, tur öncesi gemide kahvaltı yapan çocukların keyifleri bir hayli yüksekti.

Çocuklar, deniz gezisi sırasında çalan müziklere eşlik edip oyunlar oynarken, gezi teknesi içindeki çeşitli aktivite ve yarışmalara da katılarak doyasıya eğlendiler.

Mevsimlik tarım işçilerinin çocuklarına yapılan bu jestin mimarı olan Nursen Yanmaz, yaptığı değerlendirmede bu türden sosyal sorumluluk projelerinde yer almaktan son derece mutlu olduklarını ifade ederken, benzer çalışmaların ise aralıksız süreceğini söyledi.

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.