DOLAR 32,5066 -0.11%
EURO 34,9775 0.38%
ALTIN 2.429,990,29
BIST 9.812,560,93%
BITCOIN 2065801-4,25%
Düzce
29°

PARÇALI BULUTLU

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

BELEDİYE VE RESSAMLAR AYLARDIR HAZIR… BOYA TEDARİKÇİSİNİ GÖREBİLENE AŞK OLSUN
2099 okunma

BELEDİYE VE RESSAMLAR AYLARDIR HAZIR… BOYA TEDARİKÇİSİNİ GÖREBİLENE AŞK OLSUN

ABONE OL
31/08/2022 10:09
BELEDİYE VE RESSAMLAR AYLARDIR HAZIR… BOYA TEDARİKÇİSİNİ GÖREBİLENE AŞK OLSUN
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’nın estetik yönünü öne çıkartan projelerden biri olan merdivenlerin sanatsal boyanması projesi, malzeme temini yapan boya tedarikçisinin keyfiyetine takılmış durumda. 

Fikret Albayrak dönemi belediyeciliği ile startı verilen merdivenlerin sanatsal içerikle boyanması projesi, devam eden belediyeler tarafından tekrar edilmişti. Son olarak başkan Okan Yanmaz’ın talimatıyla boyanmasına başlanan Çınar caddesindeki merdivenlerin boyanması işi, malzemecinin gereken malzemeyi aylardır getirmemesi nedeniyle bir türlü tamamlanabilmiş değil. 

Edinilen bilgiye göre, sokak mekanlarının boyanması konusunda uzman olan bir ekip tarafından  3 ay önce boyanmaya başlayan merdivenler, mavi renkli boyanın tedarikçi firma tarafından getirilmemesi nedeniyle yarıda kalmış. 

Aylardır hem usta ekip hem de belediye yetkililerinin sözkonusu tedarikçi firma ile görüşmelerine rağmen boyanın getirilmediği ileri sürülürken, yaşanan bu durumdan vatandaşlar kadar belediye ve projeyi tamamlamak üzere bekleyen ekibin de rahatsız olduğu gözlemlendi. 

Dünyanın her turistik beldesinde sokak sanatı çalışmalarını farklı biçimlerde görmek mümkünken, Akçakoca’da sanat dostu belediye yönetimlerinin bu güzel projesinin sırf malzeme getirilmediği için aksıyor olması doğal olarak tepkilere neden oluyor. 

Akçakoca’ya estetik dokunuşlar yapmak isteyen belediye yönetimi ve projeyi bir an önce tamamlamak isteyen uygulayıcıların farklı firmalarla da temas halinde oldukları, istedikleri nitelikte boyayı temin etmeleri halinde ise projeyi birkaç gün içinde tamamlayacakları edinilen bilgiler arasında.

 

 

 

 

 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.