Akçakoca Esnafları ile bölgesel kahvaltılı toplantılarda buluşan Başkan Yemenici Cami Altı esnafının kahvaltısına katıldı.

Bir süredir esnafların verdiği kahvaltılara katılan, ilçeye dönük sorunlar ve çözümlerle ilgili istişarelerde bulunan Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, kahvaltı serisini Merkez Camii altında işyerleri bulunan esnaf ile sürdürdü.
Oldukça yoğun bir katılımın olduğu gözlenen kahvaltıda cami çevresinde uygulanan projenin yanı sıra, bölge ticaretinin daha da canlandırılmasına dönük öneriler konuşuldu.

Başkan Yemenici, kahvaltıyla ilgili bilgilendirmesinde şunları söyledi:
“Camialtı esnafımızın kahvaltı davetine katıldık ve sorunlarıyla ilgili fikir alış verişinde bulunduk. Bazı talepleri olmuştu karşıladık, teşekkür ettiler. Buradaki ticareti daha cazip hale getirmek, tur otobüslerinin burada konuşlanmasını sağlamak için neler yapılabilir, bunları tartıştık. Işıklandırma konusu ile ilgili bir talep geldi, değerlendireceğimiz söyledik. Yararlı bir kahvaltı oldu.”

3
HAVLUNU AL, GEL!.. BAYRAMDA AKÇAKOCA SAHİLLERİ HALKIN HİZMETİNDE
17648 kez okundu
4
ABİTAŞ’TA GÖREV DEĞİŞİMİ… DEVİR TESLİM YAPILDI
15485 kez okundu
5
ABİTAŞ, ENKAZ OLMAKTAN ÇIKARTILIP RANTABL HALE GETİRİLECEK
14752 kez okundu