DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22376822,75%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

03:58

İMSAK'A KALAN SÜRE

BAŞKAN YANMAZ’DAN TURİZM DERNEĞİ’NE YER VE AHŞAP BİNA TAHSİSİ
1940 okunma

BAŞKAN YANMAZ’DAN TURİZM DERNEĞİ’NE YER VE AHŞAP BİNA TAHSİSİ

ABONE OL
23/06/2023 10:51
BAŞKAN YANMAZ’DAN TURİZM DERNEĞİ’NE YER VE AHŞAP BİNA TAHSİSİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, ilçenin dört bir yanında yürütülen alt yapı çalışmaları ve sokak sağlıklaştırma çalışmalarının bizzat başında yer almasıyla göz doldururken, esnaflara ve sivil toplum kesimlerine verdiği desteklerle de gönülleri fethediyor.

Batı Karadenizin en önemli turizm bölgelerinden biri olan Akçakoca’da Turizm ve Tanıtma Derneği binasının olmayışının yarattığı eksikliği gündemine alan başkan Yanmaz, dernek yönetiminin kendisine yaptığı başvuruyu geri çevirmeyerek yer ve bina taleplerini yerine getirdi.

Akçakoca’nın turist kafilelerinin ilk uğrak yeri olan Merkez camii karşısında bir yer tahsisi yapan Yanmaz, temel betonunu döktürdüğü yere belediyenin ağaç işleri atölyesinde yaptırdığı hizmet binasını yerleştirdi.

Turizm Bilgi Noktası (Tourism İnformation) olarak da hizmet verecek binanın tamamlanma çalışmalarını yerinde inceleyen başkan Yanmaz’a, Akçakoca Belediyesi Umut Işığı Yardımlaşma Birimi Gönüllü Koordinatörü Nursen Yanmaz eşlik etti.

Akçakoca’yı ziyaret eden konukların ilk elden bilgi, broşür ve diğer destek hizmetlerini alabileceği binanın tahsisi konusunda bir açıklama yapan Akçakoca Turizm Derneği Başkanı Rıza Çakar, kendilerine verilen desteklerden ötürü başkan Yanmaz’a teşekkür etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.