DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2033424-2,97%
Düzce
16°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

BAŞKAN YANMAZ’DAN 2 YENİ SOSYAL PROJE MÜJDESİ
2749 okunma

BAŞKAN YANMAZ’DAN 2 YENİ SOSYAL PROJE MÜJDESİ

ABONE OL
08/04/2021 14:27
BAŞKAN YANMAZ’DAN 2 YENİ SOSYAL PROJE MÜJDESİ
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca belediye başkanı Okan Yanmaz, Belediye meclisinin Nisan ayı oturumunda iki yeni sosyal projenin müjdesini meclis üyelerine verdi. Yanmaz’ın yapılacağını söylediği projelerin kabul oylaması ise Belediye meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi.

Değirmenağzı 15 Temmuz Şehitler Patkı arazisi içine yapılacak olan iki sosyal tesisten biri down sendromlular için yaşam merkezi olacakken, diğer tesis ise Akçakocaspor kulübünün sosyal tesisi olarak kullanılacak.

DOWN SENDROMLULAR İÇİN ÖNEMLİ BİR PROJE

Akçakoca’da yapılacak olan Down Sendromlular merkezi, bölgede bir ilk olma özelliği taşıyacak. Down sendromluların özel bakım uzmanları eşliğinde keyifli saatler geçireceği bu merkez, down sendromluların ebeveyn ya da bakımınmı üstlenenlerin kendilerine bir miktar zaman ayıröalarını da sağlayacak.

KULÜP TESİSİNİ MİSAFİRLER DE KULLANABİLECEK

Başkan Yanmaz’ın yapım müjdesini verdiği Kulüp sosyal tesisi ise sporcu ve teknik heyetin keyifle kullanacakları bir sosyal yaşam merkezi olacak.

30 yatak kapasiteli konaklama bölümüne sahip olacak olan sosyal tesis, kulüp dışında, özellikle festival ve benzeri organizasyonlar için ilçemizde konaklamak durumunda kalan konukların da kullanabilecekleri bir yer olacak.Bu vesile ile konuk ağırlamak üzere belediyenin ödemek durumunda kaldığı yüksek konaklama faturalarının da önüne geçilmiş olacak.

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.