DOLAR 32,5191 -0.09%
EURO 34,8200 -0.14%
ALTIN 2.427,28-0,10
BIST 9.695,080,52%
BITCOIN 2148953-0,30%
Düzce
30°

KAPALI

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Ayazlı’nın kangrenleşmiş yol sorununu çözen belediyeye teşekkür etti
5721 okunma

Ayazlı’nın kangrenleşmiş yol sorununu çözen belediyeye teşekkür etti

ABONE OL
10/06/2021 14:35
Ayazlı’nın kangrenleşmiş yol sorununu çözen belediyeye teşekkür etti
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Ayazlı mahallesi Sindoma Kamping ve çevresindeki sitelerin bir türlü yapılamayan yollarını yapan belediye başkanı Okan Yanmaz ve belediye personeline mahalle sakinlerinden teşekkür mesajları geldi.

Sindoma Kamping’in sahibi olan Zeki Çakmak, geçmiş belediyecilik dönemlerinde defalarca müracaat etmelerine rağmen bir türlü yapılamayan yol için sitem dolu ifadeler kullanırken, bu dönem yolları yapan belediye başkanı Okan Yanmaz ve belediye yönetimine gösterdikleri ilgi ve hızlı çözüm için mahalleleri adına teşekkür etti.

Zeki Çakmak gazetemize yaptığı açıklamada, geçmiş dönem belediye yönetiminde yer alan Ayazlı mahallesinden başkan yardımcısı Ali Direk, Osmaniye mahallesinden başkan yardımcısı Suat Madenci ve Ayazlı mahallesinin o dönem muhtarı olan Çetin Çakmak’a ve son olarak da dönemin Düzce İGM başkanı olan Ak Partili Dursun Çakır’a sorunu onlarca kez iletmelerine rağmen herhangi bir adım atılmadığını söyledi.

Bu sezon öncesinde şansını son bir kez daha denemek istediğini belirten Çakmak, Belediye başkanı Okan Yanmaz’a giderek durumu izah etti. Başkan Yanmaz’ın hemen talimat verdiği yol yapım çalışmasının 3 günde tamamlanma aşamasına geldiğini söyleyen Çakmak, bu çalışmaları nedeniyle Yanmaz’a ve çalışmaların tüm aşamasında sahada takipçisi olan başkan yardımcısı Şenol Yazgan’a özellikle teşekkür etti.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.