DOLAR 32,3711 0.16%
EURO 34,9763 -0.29%
ALTIN 2.324,290,22
BIST 9.131,610,57%
BITCOIN 22761680,27%
Düzce
20°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

AKÇAKOCA’DA ÜRETİLEN 4 BİN PARÇA ESER GÖRÜCÜYE ÇIKTI
3208 okunma

AKÇAKOCA’DA ÜRETİLEN 4 BİN PARÇA ESER GÖRÜCÜYE ÇIKTI

ABONE OL
02/06/2022 11:25
AKÇAKOCA’DA ÜRETİLEN 4 BİN PARÇA ESER GÖRÜCÜYE ÇIKTI
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’da Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından kursiyerlerin yaptığı ürünler sergilendi. Sergiye katılan Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, “Emeği geçen kursiyerleri canıgönülden tebrik ediyorum.” dedi.

Akçakoca İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde açılan kurslara katılan kursiyerlerin hazırladığı ürünler düzenlenen sergiyle görücüye çıktı.

Akçakoca Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen sergide, 20 farklı alanda eğitim alan kursiyerlerin ürettiği yaklaşık 4 bin parça eser yer aldı.

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, burada yaptığı konuşmada, el emeği göz nuru eserlerin sergilenmesinden çok memnun olduğunu söyledi.

Belediye olarak bu tür organizasyonlara her zaman destek vereceklerini ifade eden Yanmaz, Akçakoca’da bu tip sergiler için yeni bir binaya ihtiyaç olduğunu belediye olarak yer ayarladıklarını ve bin metrekarelik hem sergi ve imalathanenin olduğu bina yapmak istediklerini belirtti.

Başkan Yanmaz, serginin yoğun ilgi gördüğünü anlatarak, “Bu yolda da oldukça mesafe katettik. Emeği geçen kursiyerleri canıgönülden tebrik ediyorum. İnşallah ilerleyen günlerde Akçakoca ekonomisine katma değeri yüksek olması için üzerimize düşen görevlerimizi yerine getireceğiz. Hakikaten gezilip görülmesi gereken bir yer. Herkesi bu sergiye davet ediyoruz.” diye konuştu.

Sergiye Akçakoca Kaymakamı Mustafa Can, siyasi partilerin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.