DOLAR 32,5212 0.01%
EURO 34,9609 0.14%
ALTIN 2.420,64-0,04
BIST 10.045,74-0,37%
BITCOIN 1862582-4,29%
Düzce
14°

HAFİF YAĞMUR

04:16

İMSAK'A KALAN SÜRE

AKÇAKOCA’DA SICAK ASFALT SERİMİNE BAŞLANDI
1976 okunma

AKÇAKOCA’DA SICAK ASFALT SERİMİNE BAŞLANDI

ABONE OL
12/11/2022 16:56
AKÇAKOCA’DA SICAK ASFALT SERİMİNE BAŞLANDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediyesi tarafından son günlerde zemin kazıları yapılan sokak ve caddelere sıcak asfalt serimine bugün itibariyle başlandı. Asfalt serimi sırasında Ak Parti ve MHP ilçe başkan ve yöneticileri belediye başkana Okan Yanmaz ile birlikte çalışmaları inceledi.

İl Özel İdare Sekreteri Hayri Şen’in de yar aldığı asfalt çalışması sırasında gazetecilere bir açıklama yapan başkan Yanmaz, asfalt çalışmalarının kısa sürede bitirileceğini söyledi.

Başkan Yanmaz, Akçakoca’nın bazı mahallelerine sıcak asfalt seriminin bazılarına ise kilit parkı döşemesini,n yapılacağını belirtirken, bu çalışmalarda kendisine destek olan Ak Parti ve MHP Düzce milletvekilleri ile her iki partinin il ve ilçe başkan ve yönetimlerine teşekkür etti.

Belediye başkanı Yanmaz, 10 santimetre kalınlığında atılan sıcak asfaltın 20 sene boyunca dayanıklı olacağını kaydederken, bu çalışmalar süresince ilçe halkına yaşatılan geçici rahatsızlık nedeniyle de bir kez daha özür diledi.

Çalışmaların sona ermesiyle ilçenin çehresinin değişeceğini söyleyen başkan Yanmaz, turizm kenti olan Akçakoca’yı misafirlerin memnun olacakları bir görünüme sahşp kılmaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Başkan Yanmaz, çalışmaların başlamasıyla asfalt ekibinde yer alan personele kendi elleriyle baklavalar ikram etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.