DOLAR 45,4098 0.24%
EURO 53,5661 0.56%
ALTIN 6.874,790,87
BIST 15.062,650,15%
BITCOIN 36688830,64%
Düzce
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AKÇAKOCA’DA 12 BİN KURSİYERİN HAZIRLADIĞI ESERLER SERGİLENDİ
2444 okunma

AKÇAKOCA’DA 12 BİN KURSİYERİN HAZIRLADIĞI ESERLER SERGİLENDİ

ABONE OL
03/06/2024 17:50
AKÇAKOCA’DA 12 BİN KURSİYERİN HAZIRLADIĞI ESERLER SERGİLENDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’da “Hayat boyu öğrenme” haftası etkinlikleri kapsamında yıl sonu sergi açılışı gerçekleşti.

Orhangazi Halk Eğitim Merkezinde bir yıl boyunca yaklaşık 12 bin kursiyerin bin bir emekle hazırladıkları eserler, ziyaretçilere açıldı.

Düzce Valisi Selçuk Aslan ve belediye başkanı Fikret Albayrak tarafından yapılan açılış sonrası protokol mensupları kursiyerlerin hazırlamış oldukları eserleri tek tek inceledi.

Vali Aslan, yapmış olduğu açıklamada, “Hayat boyu öğrenme etkinliği kapsamında yaygın eğitim kurumlarımızın yıl sonunda güzel bir sergi ile beğenilmeye ve isteyenlerin taktirine sunmak için buradayız. Yıl boyunca öğrencilerimize, usta öğreticilere, öğretmenlere en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Umarım almış oldukları eğitimler kendileri için fayda sağlamıştır” dedi.

Açılış konuşmasının ardından Vali Aslan, kurdele keserek açılışı yaptı.

Sergi açılışına Akçakoca Kaymakamı Mustafa Can, Siyasi partilerin ilçe başkanları ve çok sayıda ziyaretçi katıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.