DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20766446,16%
Düzce
24°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

903 okunma

AKÇAKOCA SBL İÇİN YAPTIKLARINI UNUTMADILAR

ABONE OL
16/01/2019 16:48
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca SBL (Sosyal Bilimler Lisesi) öğrencilerinin mevcut binalarından alınarak başka bir okulun üst katında eğitime mecbur bırakıldığı dönemde, velilerin verdikleri mücadelenin arkasında duran dönemin Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’ye bir çift SBL velisinden plaket.

Özlü’nün Bakan olduğu dönemde velilerle defalarca görüştüğü ve İmam Hatip Ortaokulu’na tahsis edilen binayı yeniden SBL’ye çevirdiği, öğrencilerle velileri mutlu eden adımları attığı biliniyor.

Şu anda Ak Parti Düzce Belediye Başkan adayı olan Faruk Özlü ile seçim bürosunda bir araya gelen SBL velilerinden Reyhan – Önder Ayzit çifti, iki yıl önce okullarını yeniden kazanmak amacıyla verilen mücadelede velileri yalnız bırakmayan Özlü’ye teşekkür ederken, ”Sayın bakanımıza verdiği destekler, gösterdiği ilgi ve mütevazi yaklaşımlarından dolayı bir vefa borcumuz var. Biz de çocukları SBL’de okuyan aile olarak bir plaket ve çiçek takdimi yapmayı uygun bulduk” şeklinde konuştular.

Düzce Belediye Başkan adayı Faruk Özlü’yü Akçakoca Sosyal bilimler lisesine davet eden Ayzit çiftine Özlü’nün cevabı ise, ”Çok geleceğiz İnşallah. Memnuniyetle” sözleri oldu.

Ayzit çifti, Sosyal Bilimler Lisesi velisi çift olarak Özlü’ye bir plaket ve bir de çiçek takdim ettiler. Ayrıca, belediye başkanlığı yarışında kendisine başarılar dileyerek,  kişisel olarak her zaman, her konuda yanında olduklarını da ifade ettiler.

 

 

 

 

 

 

.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.