DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22360642,65%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

03:58

İMSAK'A KALAN SÜRE

AKÇAKOCA LİSESİ MEZUNLARI DERNEK ÇATISI ALTINDA BİRLEŞTİ
2302 okunma

AKÇAKOCA LİSESİ MEZUNLARI DERNEK ÇATISI ALTINDA BİRLEŞTİ

ABONE OL
15/05/2024 11:06
AKÇAKOCA LİSESİ MEZUNLARI DERNEK ÇATISI ALTINDA BİRLEŞTİ
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’nın ilk lisesi  olan Akçakoca Lisesi Mezunları Derneği kuruldu.

1969 yılında kurulan 55 yıllık tarihe sahip Akçakoca Lisesi’nden mezun olanların sayısının 12 bin dolayında olduğu belirtilirken, dernek kurucu başkanı Ömer Aydın, Akçakoca Lisesi’nin mezun ve mensupları arasında dayanışma ve yardımlaşma ağını büyütmek için derneğin kurulduğunu belirttti.

Kurucu Başkan Ömer Aydın, ilk hedeflerinin  2 bine yakın mezun arkadaşa ulaşarak birbiri arasındaki iletişimi güçlendirmek ve dayanışmayı sağlamak olduğunu belirtti.

  

Akçakoca Belediyesi Konferans salonunda  gerçekleşen  toplantı, Başöğretmem Mustafa Kemal Atatürk ve Milli Eğitim davasında şehit düşmüş öğretmenler adına yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

Kurucu Yönetim Kurulu üyelerinin  tanıtımı sonrasında kuruluş amaçlarına yönelik bir konuşma yapan Kurucu Başkan Ömer Aydın, bugüne kadar gönüllü olarak yaptıkları faaliyetleri artık mezunlar derneği eliyle devam ettireceklerini belirterek şunları söyledi:
“Okulumuz 1969 yılında kurulmuş olup gerek ilçemizin gerekse ülkemizin eğitim ve sosyo- kültürel hafızasında derin izler bırakmıştır. Akçakoca Lisesi mezunlarını bugün kamu yönetiminden sanayiye; sağlığa, eğitime; spordan uluslararası ticarete kadar her alanda görmek bizleri gürürlandırmaktadır. Sahip olduğumuz bu katma değer gücünü bir dönem adı değiştirilen ve yapılan girişimler sonucu adı tekrar geri alınan Akçakoca Lisesi’ne aktarmak, okulumuzu ve öğrencilerimizi ihtiyaç duyulan  her alanda desteklemek ve elbette Akçakoca Lisesi aidiyetini sağlamlaştırmak amacıyla bir araya gelerek bu derneği kurmuş bulunmaktayız” dedi.

Konuşmanın sonrasında  basın mensupları ve katılımcıların sorularının yanıtlanması ve  karşılıklı görüşlerin paylaşılması ile toplantı sona erdi.

KURUCU YÖNETİM LİSTESİ

Ömer Aydın başkanlığında kurulan Kurucu Yönetim Kurulu başkan yardımcısı Deniz Altındal oldu. Sosyal Medya sorumlusu ve sözcü Veysi Hançer Ünnü olurken, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Nazım Pazvant, Mehmet Alev, Gökhan Solak, Zeki Aydın, Feruzan Kalyoncu ve Ümit Öztürk gibi isimlerden oluştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.