DOLAR 32,5798 0.02%
EURO 34,9546 0.11%
ALTIN 2.429,30-0,02
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 2172467-0,38%
Düzce
29°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

AKÇAKOCA FEN LİSESİ’NDE ROZET TAKMA TÖRENİ
1976 okunma

AKÇAKOCA FEN LİSESİ’NDE ROZET TAKMA TÖRENİ

ABONE OL
08/10/2022 10:17
AKÇAKOCA FEN LİSESİ’NDE ROZET TAKMA TÖRENİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2022-2023 eğitim öğretim yılında Akçakoca Fen Lisesini kazanan 60 öğrenciye rozet takma töreni düzenlendi.

Törene  İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nurettin çabuk, öğrencilerin Fen Lisesini kazanmalarında büyük emeği olan ortaokul müdürleri ve öğretmenleri ile anne-babaları katıldı.

 

 

Rozet Töreni ile öğrencilerin Akçakoca Fen Liseli olduklarını tescillenmiş oldu.
Akçakoca Fen Lisesi konferans salonunda düzenlenen törene çevre il ve ilçelerdeki velilerin yoğun ilgisi vardı.
Fen Lisesi müdürü Abdurrahman Açıkgöz, öğrencilerin ortaokul müdürleri ve öğretmenleri ile ailelerine katılımlarından dolayı teşekkür ederek “Fen lisesi öğrencisi olmak, Fen Lisesi öğretmeni olmak hepimiz için bir gururdur, onurdur. Ancak bu onurun bize yüklediği sorumluluğun da farkındayız. Bize emanet edilen öğrencilerimizi 21.yüzyıla hazırlayacak ve onları ülkemizin en güzel üniversitelerine birlikte uğurlayacağız. Anne-babalarımızın hiç endişesi olmasın; biz Akçakoca Fen Lisesinin tecrübeli ve deneyimli öğretmen kadrosu ile bunu başarabilecek güçteyiz “ dedi.

 

 

İlçe milli eğitim şube müdürü Nurettin Çabuk ise yaptığı konuşmada Akçakoca Fen Lisesinin bölgemizin en güçlü okulları arasına girmeye aday olduğunu belirterek okulumuzun başta okul pansiyonu olmak üzere fiziki eksiklerini en kısa sürede tamamlayacaklarını, bu konuda Akçakoca Kaymakamı Sayın Mustafa Can’ın yakından ilgilendiğini ve yer ve kaynak tahsisi yapıldığını, proje aşamasında olduklarını belirtti.  Öğrencilere ve velilere, yoğun programından dolayı törene katılamayan Akçakoca Kaymakamı Mustafa Can’ın selamlarını ileten Çabuk, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Fen Lisesine her konuda desteğe hazır olduklarını belirtti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.