DOLAR 32,3857 0.04%
EURO 34,7868 -0.07%
ALTIN 2.398,850,10
BIST 10.208,651,62%
BITCOIN 19262963,84%
Düzce
15°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

AKÇAKOCA’DA ÇÖP KONTEYNERLERİ DEĞİŞTİ
3134 okunma

AKÇAKOCA’DA ÇÖP KONTEYNERLERİ DEĞİŞTİ

ABONE OL
22/06/2021 14:05
AKÇAKOCA’DA ÇÖP KONTEYNERLERİ DEĞİŞTİ
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde sağlık açısından kullanılamaz hale gelen çöp konteynerleri yenileme ve kullanışlı çöp konteynerlerinde değişim çalışmaları tamamlandı.

Eskiyen çöp konteynerlerinden çevreye yayılan koku ve mikroplar nedeniyle vatandaşların sağlığını tehdit ettiği yönündeki şikâyetlerin artması üzerine, çöp konteynerlerinin yenilenmesi yönündeki talepleri değerlendiren Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz’ın talimatı ile, ilçedeki zarar görmüş çöp konteynerlerinin tamamı değiştirildi. Ayrıca eskiyen çöp konteynerleri tadilat için belediye garajında muhafaza altına alındı.

Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

‘’Sevgili Akçakocalı hemşehrilerim, biliyorsunuz ki üretken belediyecilikte özellikle yaz aylarında Akçakoca İlçemizin nüfusunun artmasından dolayı seçimlerden önce çöp konteynerlerini ve her türlü eksikliklerinin giderileceğinin sözünü vermiştik.Bu yıl yaklaşık 150 adet çöp konteynerini değiştirdik ve eskilerini tamir ettirmek üzere depomuza aldık.Sözümüzü tutmak için her zaman çaba içerisindeyiz. Sizleri en kalbi duygularla selamlıyorum.’’

 SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ

Akçakoca’da temizlik çalışmalarının 7 gün 24 saat esasına göre yürütüldüğünü, ilçedeki ana arterlerde ve sokaklarda her gün düzenli yıkandığını belirten Başkan Yanmaz, Akçakoca Belediyesi olarak görevimizin bilincinde ve sorumluluğumuzun farkındayız. Mahalle ve sokaklarımızda temizliğin sağlanması, pis kokunun ve görüntü kirliliğinin önlenmesi amacı ile yeni metal çöp konteynerlerini eskileri ile değiştirdik.” dedi.

Başkan Yanmaz’a temizlik işleri müdürü Sinan Şahin ile Veteriner Hekim Ufuk Göktaş da eşlik etti.

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.