DOLAR 32,3768 0.16%
EURO 34,9886 -0.29%
ALTIN 2.324,570,23
BIST 9.067,80-0,13%
BITCOIN 2263885-0,80%
Düzce
24°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

BELEDİYE’NİN ARAÇ FİLOSUNE SIFIR KAMYON EKLENDİ
3179 okunma

BELEDİYE’NİN ARAÇ FİLOSUNE SIFIR KAMYON EKLENDİ

ABONE OL
29/12/2021 16:36
BELEDİYE’NİN ARAÇ FİLOSUNE SIFIR KAMYON EKLENDİ
1

BEĞENDİM

ABONE OL

 

 

Akçakoca Belediyesi araç envanterine kazandırılan yeni çöp kamyonunun ilk test sürüşünü Başkan Yanmaz yaptı.

Akçakoca Belediyesi vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak için araç parkurunu genişletmeye devam ediyor. Belediye, hibe olarak aldığı 1 adet çöp kamyonunu araç filosuna ekledi.

Akçakoca  Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz’ın  diyalogları ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından yaklaşık 800 bin TL değerindeki çöp kamyonu Akçakoca Belediyesi’ne ve ilçeye kazandırıldı. Akçakoca genelinde 6 çöp kamyonu ve 24 personel ile temiz şehir anlayışı ile çöpler toplanarak vatandaşa hizmet veriliyor. Akçakoca’nın her geçen gün büyümesi ve gelişmesi nedeni ile ihtiyaç duyulan 11+1 m³’lük çöp kamyonu İlçede kullanım alanlarında kullanılmaya başlanacak.

Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz yaptığı açıklamada; “Sevgili Akçakoca’lı Hemşehrilerim bildiğiniz üzere Akçakoca’nın nüfusu 30 bin yaz nüfusu 250- 300 bin civarına çıkıyor.Dolayısı ile özellikler yaz aylarında yoğun mesai harcamak zorunda kalıyorduk.Çöp Kamyonu ihtiyacımızı Çevre, Şehirçilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımıza ileterek talebimizi oluşturduk. Çöp Kamyonu talebimizi Sağolsun Çevre, Şehircilik ve İkli Değişikliği Bakanımız Murat Kurum destekleyerek belediyemize hibe etti.İnşallah önümüzdeki dönemlerde çöp sorunu ile ilgili bir sıkıntımız kalmayacak.Bu aracın İlçemize kazandırılmasında Çevre Şehirçilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum’a Ak Parti Düzce İl Başkanımız Mustafa Keskin’e, Mhp Düzce İl Başkanımız İlhami Caboğlu’na çok teşekkür ediyorum. Belediye olarak amacımız hemşehrilerimize hizmet üretmek, araç filomuza kazandırdığımız çöp kamyonumuz ilçemize hizmet vermeye bugün itibari ile başladı.İlk günkü heyecan ile İlçemiz için gece, gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.