DOLAR 32,4746 -0.2%
EURO 34,9749 0.35%
ALTIN 2.435,840,54
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 20975010,93%
Düzce
20°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tarihi Yukarı Mahalle Pazarı Belediye’nin İlave Projeleriyle Büyüyecek
3514 okunma

Tarihi Yukarı Mahalle Pazarı Belediye’nin İlave Projeleriyle Büyüyecek

ABONE OL
16/08/2021 19:38
Tarihi Yukarı Mahalle Pazarı Belediye’nin İlave Projeleriyle Büyüyecek
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz ve eşi Umut Işığı Birimi Koordinatörü Nursen Yanmaz Tarihi Yukarı Mahalle pazarını gezerek esnafları dinledi.

Tüm stantları tek tek dolaşan Yanmaz çifti, birçoğundan alış veriş de yaparken, ağırlıklı olarak esnafları dinleyen Belediye Başkanı Okan Yanmaz, yapılması gerekenleri not almanın yanı sıra kendi yapacakları projeleri de esnafla paylaştı.

Bir esnaf teyzenin kendisine çok sıcak davrandığı tatlı standında ise Başkan Yanmaz’a ev baklavası ikram edildi. Baklavayı kendi elleriyle başkana yedirmek isteyen teyzenin ısrarlı tavrı Yanmaz çifti kadar çevredekileri de güldürdü.

Tarihi Yukarı Mahalle esnafıyla yaptığı görüşmelerin ardından gazetemize bir açıklama yapan Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Mahalle’ye yönelik kendi projelerini önümüzdeki Şubat ya da Mart ayı gibi hayata geçireceklerini söyledi.

Mahallenin iç dekorasyonunun hazırlanacağını belirten Yanmaz mahallenin standardının bir gömlek daha yukarı çıkartılacağını söyledi.

Yanmaz ayrıca, esnafın Cumartesi Pazar günleri şehir içi otobüslerinin pazar yerinden geçmesini istemediğini diğer taraftan gezi treninin de özellikle geçmesini istediğini ifade ederek bu konularda yapılması gereken çalışmaları yapacaklarını söyledi.

Mahallenin yollarını yaptıklarında esnafın stantlarını da güzelleştireceklerini kaydeden Yanmaz, bu çalışmalarla mahallenin değerine değer katılacağını da sözlerine ekledi.

 

 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.