DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2077158-1,58%
Düzce
16°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Abitaş Müdürü Öztaş: İlk seferimiz Cumartesi, konuklarımızı ağırlamaktan onur duyarız
6094 okunma

Abitaş Müdürü Öztaş: İlk seferimiz Cumartesi, konuklarımızı ağırlamaktan onur duyarız

ABONE OL
08/06/2021 12:24
Abitaş Müdürü Öztaş: İlk seferimiz Cumartesi, konuklarımızı ağırlamaktan onur duyarız
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca turizminin amiral gemisi Pusula Katamaran uzun bir aradan sonra cumartesi günü limandan demir alacak.

Pandemi kısıtlamaları nedeniyle denize açılamayan gezi teknesi Pusula Katamaran, bu süre zarfında Abitaş müdürlüğü tarafından bakıma alınarak güzelleştirildi.

Pandemi kısıtlamalarının yerini kısmî normalleşmeye bıraktığı şu günlerde yeniden sefer yapma heyecanı yaşanırken, Abitaş Müdürü Hakan Öztaş gezi teknesinde son incelemelerini yaptı.

Geminin sefere hazır halde olduğunu söyleyerek konukları Akçakoca’ya davet eden müdür Öztaş, şu açıklamayı yaptı:

”Ülke olarak pandemiyle mücadele kapsamında zor bir dönemden geçiyoruz.  Bu boşlukta gemimizin son rötuşlarını hazırladık. Cumartesi günü nasip olursa ilk turumuza başlayacağız. Tabii ki de Akçakocamıza değer katan bir gemi, hem de belediyemize ekonomik olarak güç katacağına inandığımız bir gemi.

ABİTAŞ olarak diğer turizm faaliyetleri açısından Akçakoca kahvecisi, Kordon kafeleri, pandemi kurallarına uyarak yeni hizmet vermeye başladı. Pandemi turizm açısından ülkenin bayağı bir belini büktü. Bu süreçte hem mücadele verip hem ticaret yapmaya çalışıyoruz.

Allah nasip ederse Akçakoca çok güzel bir yaz sezonu geçirecek buna inanıyoruz. Ekonomik olarak da belediyemize güç katacağına inanıyorum. Cumartesi günü tüm misafirlerimizi ağırlamaktan onur duyarız. Restoran ve cafe işletmemiz cumartesi günü tamamen açılacak. Restoranlarımızda güzel değişiklikler yaptık. Cumartesi günü Bütün misafirlerimizi ağırlamaktan onur duyarız.

Tabi bir de fiyat konusunda şöyle söyleyelim; diğer esnaflarımızla rekabet etmeyecek bir şekilde hizmet vereceğiz. Onları da üzmeyecek, orta bir fiyatta sabitleyeceğiz bunu. Önemli olan Akçakocamıza gelen misafirlerimizi nasıl ağırlarız, nasıl Akçakocamızda daha fazla kalmasını sağlarız, bunun mücadelesindeyiz.”


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.