DOLAR 32,6060 0.37%
EURO 34,6955 -0.12%
ALTIN 2.517,461,35
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 1957682-2,08%
Düzce
14°

HAFİF YAĞMUR

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Başkan Yanmaz saha çalışmalarını yerinde inceledi
3078 okunma

Başkan Yanmaz saha çalışmalarını yerinde inceledi

ABONE OL
21/05/2021 19:29
Başkan Yanmaz saha çalışmalarını yerinde inceledi
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediye Başkanı M.Okan Yanmaz, Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Su Kanalizasyon Müdürlüğünün çalışmalarını yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı.

Akçakoca Belediye Başkanı M.OkanYanmaz, Fen İşleri Müdürlüğü Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Su Kanalizasyon Müdürlüğünün çalışmalarını yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı. Başkan Yanmaz’a Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Yazgan eşlik etti.

Saha çalışmalarını inceleyen Başkan Yanmaz’ın  yanına gelen vatandaşlar talep ve isteklerini dile getirerek kendisine teşekkür etti. Her fırsatta daha ulaşılabilir bir belediyecilik anlayışı ile vatandaşın yakınında olmaya çalışıyoruz ifadelerine yer veren Başkan Yanmaz, “Yerel yönetim anlayışına yeni bir yaklaşım getirdik. Biz daima vatandaşlarımızın fikirlerini, taleplerini ön planda tutarak çalışmalarımızı yürütüyoruz. Hava şartları ne olursa olsun sahada yılmadan hizmet veren çalışma arkadaşlarımın motivasyonlarını artırmak da bizim için önemli bir konu. Kendileri ile hem sohbet ettik hem çalışmalar hakkında bilgi aldık” dedi.

Yanmaz; ‘’Batı Karadeniz’in İncisi Düzce ve Bolu’nun denize açılan yüzü ilçemiz Akçakoca için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz.Bu şirin ilçemizi modern ve marka haline getirmek için elimizden gelenin fazlasını yapma gayretindeyiz’’ ifadelerine yer verdi.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.